Karagümrükspor liderliği kaptı 1-0

Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta liderlik mücadelesi veren iki ekip Silivrispor ile F.Karagümrükspor karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada tek gol bulan F.Karagümrükspor karşı

6.02.2012 09:34:00 0
Karagümrükspor liderliği kaptı  1-0

Cumartesi günü Silivri Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Bahattin Şimşek yönetirken, yardımcılıklarını ise Hakan Akyol ve Çağrı Uzman yaptı. Ev sahibi ekip Silivrispor  Hamdi 6, Fatih 7, Musa 6, Özgür 5, Okan 5 ( Vahit 7 ), Nazif 6 , Metin 6, Cemal 6 ( Ersal 6 ), Ali Yavuz 5, Aydın 5 ( Yunus 6 ), Volkan 6 kadrosu ile çıkarken, F.Karagümrükspor: Murat 7, Eser 8, Alperen 8, Turgay 8 , Hakan 7 , Oğuzhan 7 ( Umut 7 ), Erkan 8, Sinan 7 ( Emre 7 ), Abdullah 7 ( Arda 7 ), Turgut 8, Eray 8. ilk onbiri ile çıktı. 

 

KARŞILIKLI ATAKLAR

 

Karşılaşmaya her iki ekipte mutlak üç puan parolası ile başlarken, ilk onbeş dakikada her iki takımın geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. 23. dakikada Musa sağ taraftan kullandığı serbest atışta topu ceza yayı üzerine ortaladı. Aydın, Ali Yavuz ve Turgay'ın birlikte yükseldiği top aşırtma bir şekilde kaleye yöneldi. Kaleci Murat'ın kontrolünde top üst direğe çarparak auta çıktı. 25. dakikada Oğuzhan sağ taraftan hareketlendi. Son çizgiye inerken ceza alanına ortasını yaptı. Top ceza alanı içinde Özgür'e çarparak kornere çıktı.Karagümrüksporlu oyuncular hakeme penaltı diye itirazda bulunsalar da oyun korner atışı ile başladı.

 

F.KARAGÜMRÜKSPOR ÖNE GEÇTİ

 

29. dakikada defansı az adamla yakalayan Volkan soldan süratle ceza alanına doğru hareketlendi. Ceza yayı sol çaprazından topu ceza alanı içindeki Aydın'a değil de kaleye vurmayı tercih edince Eser'e çarpan topu Kaleci Murat rahat kontrol etti.F.Karagümrükspor’da 43. dakikada sağ taraftan Eray ceza alanına etkili bir orta kesti. Topa Abdullah ile Özgür birlikte yükseldi. Top Özgür'ün kafasından sekerek köşeden kaleci Hamdi'nin bakışları arasında ağlara gitti: 0-1.45. dakikada gelişen Silivrispor atağında Karagümrükspor ceza alanında kısa bir karambol yaşandıysa da defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

 

İlk yarı konuk ekip Karagümrükspor’un 0-1 üstünlüğü ile kapandı.

 

SİLİVRİSPOR GOL ARADI

 

İkinci yarıya Silivrispor hızlı başladı. 49. dakikada ceza yayı üzerinde Volkan daha müsait durumdaki Nazif'in önüne topu bıraktı. Nazif ceza yayı üzerinden çok sert ve düzgün vurdu, top az farkla üstten auta gitti.56. dakikada sol taraftan  Sinan arka direğe ortasını yaptı. İyi yükselen Erkan topa kafayı vurdu, top yan direği yalayarak auta çıktı.65. dakikada sol taraftan Vahit son çizgiye inerek ortasını yaptı. Ersal topa hareketlenmekte geç kalınca  kaleci Murat çıkarak topu kontrol etti.83. dakikada Emre'nin kullandığı serbest atışta top az farkla auta gitti.

 

F.KARAGÜMRÜKSPOR 3 PUAN İLE AYRILDI

 

 84. dakikada Murat ceza yayı üzerinden vurdu top kaleci Murat'ta kaldı.87. dakikada Ali Yavuz sağdan ceza alanına ortasını yaptı. Metin göğsü ile ceza alanı içindeki Volkan'ın önüne topu indirdi. Volkan'dan önce araya giren Turgay topu uzaklaştırdı.89. dakikada Nazif topu ceza yayı üzerindeki Ali Yavuz'a verdi. Ali Yavuz ceza yayı üzerinden çok sert vurdu. Top az farkla yandan auta gitti. 90. dakikada Yunus sol tarftan ceza alanına topu ortaladı. Fatih çok sert vurdu, top auta gitti. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip F.Karagümrükspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10