Kızılpınar Vakıflarspor’u sahadan sildi 0-4

1.Amatör Küme B Grubu’nda Ulaş Belediyespor ile şampiyonluk yarışı içersinde olan temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor 17.hafta karşılaşmasında deplasmanda Vakıflar Güvenspor’a konuk oldu. Rakibi k

6.02.2012 20:13:00 0
Kızılpınar Vakıflarspor’u sahadan sildi 0-4
1.Amatör B Grubu’nda Vakıflar Güvenspor ile karşı karşıya gelen Kızılpınar Belediyespor rakibi karşısında bulduğu dört golle müsabakadan galibiyet ile ayrıldı.
12.00’DE BAŞLADI
Pazar günü Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanan karşılaşma saat 12.00’de başladı. Şampiyonluk yarışında puan kaybına tahammülü olmayan Kızılpınar Belediyespor karşılaşmaya üç puan parolası ile başladı. Müsabakanın başlaması ile birlikte Kızılpınar Belediyespor etkili bir mücadele sergiledi. Sağlı sollu ataklarla rakibini baskı altına alan Kızılıpınar Belediyespor gol için tüm hatları ile yüklendi. Vakıflar Güvenspor ise Kızılpınar Belediyespor karşısında istediği oyunu sergileyemedi.
FARK İKİYE ÇIKTI
Ataklarını sıklaştıran temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor karşılaşmanın 8.dakikasında geliştirdiği atakla golü buldu. Ufuk’un pası ile hareketlenen Fahrettin ceza sahası dışından şık bir vuruş gerçekleştirerek Kızılpınar Belediyespor’u 1-0 öne geçirdi. Öne geçen Kızılpınar Belediyespor farkı açmaya çalıştı. Skor avantajını arkasına alan temsilcimiz Kızılpınar Belediysepor sağlı sollu ataklarla rakip yarı alana oyunu yıkmaya başladı. Vakıflar Güvenspor ise savunmasında sık sık hatalar yapmaya başladı. Baskısını artıran Kızılpınar Belediyespor 27.dakikada Ufuk ile farkı ikiye çıkardı.
İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI
Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor ilk devrenin son dakikalarında fark mücadelesi verdi. Ataklarını daha çok artıran Kızılpınar Belediyespor istediği üçüncü golü bir türlü bulamadı. Müsabakanın ilk devresinin son dakikalarında gelişen karşılıklı ataklarda gol sesi çıkmayınca ilk devre Kızılpınar Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
FARK ÜÇE ÇIKTI
İlk devrenin sona ermesinin ardından ikinci devrenin başlaması ile birlikte Kızılpınar Belediyespor ataklarını sürdürdü. Vakıflar Güvenspor ise en azından bir gol için mücadele ettiği karşılaşmada istediği oyunu temsilcimiz karşısında sergileyemedi. Kızılpınar Belediyespor farkı açmak için tüm hatları ile Vakıflar Güvenspor yarı alanına oyunu yıktı. 54.dakikada bu kez sahneye Abuzer çıktı. Abuzer’in vuruşunda top filelere gidince Kızılpınar Belediyespor deplasmanda 3-0’lık skoru yakaladı. Farkın üçe çıkması ile birlikte Kızılpınar Belediyespor müsabakada daha rahat bir oyun sergiledi. Vakıflar Güvenspor ise kontra ataklarla gol aramaya çalıştı.
SON SÖZÜ KADİR SÖYLEDİ
Müsabakanın ilerleyen dakikalarına doğru Kızılpınar Belediyespor etkinliğini sürdürdü. Sağlı sollu ataklarla rakibini baskı altına alan Kızılpınar Belediyespor birçok net gol pozisyonundan da yararlanamadı. Kızılpınar Belediyespor müsabakada dördüncü gole Kadir ile ulaştı. Ani gelişen Kızılpınar Belediyespor atağında az adamla yakalanan Vakıflar Güvenspor savunması tehlikeyi uzaklaştıramayınca Kızılpınar Belediyespor Kadir’in ayağından kazandığı gol ile farkı dörde çıkardı.
33 PUANA YÜKSELDİ
Karşılaşmanın son bölümleri ise Kızılpınar Belediyespor’un üstünlüğü ile geçti. Vakıflar Güvenspor en az bir gol için geliştirdiği ataklarda istediği golü bir türlü bulamadı. Müsabakanın son dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmayınca müsabaka Kızılpınar Belediyspor’un 4-0'lık galibiyeti ile sona erdi.
Kızılpınar Belediyespor aldığı üç puan ile puanını 33'e çıkartırken, Vakıflar Güvenspor ise 13 puanda kaldı.
''GALİBİYETİ HAKETTİK''
Kızılpınar Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Çolak, karşılaşmadan üç puan ile ayrıldıklarından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Çolak,Vakıflar Güvenspor karşısında müsabakanın ilk dakikasından son dakikasına kadar üstün bir futbol sergilediklerini ve hak ettikleri bir galibiyeti hanelerine yazdırdıklarını belirterek ''Lig'in ilk devresinde olduğu gibi ikinci devresinde de Vakıflar Güvenspor'u mağlup etme başarısını gösterdik. İyi bir müsabaka oldu. Oyuncularımın Vakıflar Güvenspor karşısında sergiledikleri performanstan dolayı kendilerini tebrik ediyorum'' dedi.
“ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”

Ligin sonunda şampiyon olmak istediklerini sözlerine ekleyen Çolak” Hafta içinde erteleme karşılaşmasında Ahımehmetspor’u mağlup etmeyi hedefliyoruz. Ahımehmetspor karşısında galibiyet ile ayrılarak lider Ulaş Belediyespor ile puan farkını bire indirmeyi düşünüyoruz. Hafta sonunda ise ligin son karşılaşmasında Şalgamlı Belediyespor ile evimizde oynayacağız. Bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılıp lider Ulaş Belediyespor’un Kapaklıspor karşısında puan kaybetmesini bekleyip şampiyon olmak istiyoruz” diye konuştu.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10