Olin Edirne yemekte buluştu

Olin Edirne Basketbol Kulübü yöneticileri, idari ve teknik heyet, oyuncular ve taraftarlar Edirne Basketbol Taraftarları Derneği tarafından düzenlenen yemekte buluştular.

7.02.2012 18:48:00 0
Olin Edirne yemekte buluştu
Günler önce, Hacettepe Üniversitesi maçından sonra yapılması kararlaştırılan yemeğe 100’ün üzerinde taraftar katıldı. Ağaköşkü Restaurant’ta düzenlenen yemek Hacettepe Üniversitesi karşısında alınan galibiyet ile daha neşeli ve sıcak bir ortamda geçerken yemeğe katılan herkes galibiyetin de tadını doyasıya çıkardılar.
HEP BİRLİKTE KUTLADILAR
Gecenin geç saatlerine kadar müzik eşliğinde eğlenilen geceye Olin Edirne Ana sponsoru Edip Ağaoğulları, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Muranlı, Asbaşkan Okan Hamami, yönetim kurulu üyesi Ender Özden, Genel Menajer Serdar Yiğitsoy, İdari Koordinatör Murat Erbaş, Kulüp Müdürü Muzaffer Sudagezer, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Levent Takan, kulüp sekreteri Belkıs Evci,  antrenörler Erdem Can ve Ali Burgul, oyunculardan Reha Öz, Filip Videnov ve Vladimir Stimac’da katılarak alınan galibiyeti hep birlikte kutladılar.
EKİP RUHUNU PEKİŞTİRDİ

Edirne Basketbol Taraftarları Derneği başkanı Namık Kemal Döleneken bu tür etkinliklerin süreceğini, ekip ruhunun yaratılmasının çok önemli olduğunun altını çizerek “Bugün Hacettepe maçında sahada taraftar-takım bütünleşmesinin en güzel örneğini gördük. Bu akşam düzenlenen yemek bunu daha da pekiştirdi. Ekip ruhunu ne kadar üst seviyeye çıkarırsak Olin Edirne camiası olarak daha sürekli başarılara da imza atabileceğiz” dedi 


0282 726 91 91
0282 747 65 10