Yeni yönetimden nezaket ziyaretleri

4. Olağan genel kurulda AK Parti Çerkezköy ilçe başkanlığına seçilen Alaettin Demirbağ yeni yönetimi ile birlikte nezaket ziyaretlerine başladı.

Çerkezköy 13.02.2012 19:35:00 0
Yeni yönetimden nezaket ziyaretleri

 4. Olağan genel kurulda AK Parti Çerkezköy ilçe başkanlığına seçilen Alaettin Demirbağ yeni yönetimi ile birlikte nezaket ziyaretlerine başladı.

 

İLK ZİYARET KAYMAKAM BAYHAN’A

 

İlk olarak Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ı ziyaret eden Alaettin Demirbağ ve beraberindekiler, Adliye Sarayı, Devlet Hastanesi, Diş Hastanesi yapılması konusunda Bayhan ile fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan da Demirbağ ve yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. 

 

“EĞİTİME DESTEK OLUYORUZ”

 

AK Partililer daha sonra Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Kalkan'ı ve Nüfus Müdürü Gürhan Yelek’i de ziyaret etti. Çerkezköy’e ilişkin fikir alışverişinde bulunan Alaettin Demirbağ ve beraberindekiler son olarak Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, teşkilat olarak eğitime büyük destek verdiklerini belirterek “Karaağaç’ta yapılması planlanan Meslek Lisesi için girişimlerde bulunmak üzere Ankara’ya gideceğiz. Çerkezköy’de yapılması planlanan İmam Hatip Lisesi de önümüzdeki yıl eğitim öğretime açılacak” dedi.

 

“ARSA SORUNU ÇÖZÜLEMEYİNCE SÜREÇ UZADI”

 

Ziyaretten dolayı AK Parti Çerkezköy Teşkilatına teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal da “Kızılpınar Beldemize Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’ın çalışmaları ile üçüncü bir okul yapılacak. O yerin tahsisisin ardından Başkan ile 30 derslikli bir Fen Lisesi yapılması konusunu görüşeceğiz” dedi. Fevzipaşa İlköğretim Okulu’nun durumu ile ilgili de bilgi veren Zenginal “Bu okulumuzla ilgili netleşen bir şey yok. Arsa sorunu çözülemediği için süreç uzadı” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10