“Kapımız herkese açık”

Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği tarafından her ay düzenlenerek geleneksel hale getirilen kahvaltıda bu ay yeni yönetim ile üyeler bir araya geldi. Dernek Başkanı Cemil Cahit Şeker, yeni yönetimle birlikte pek

Çerkezköy 13.02.2012 19:44:00 0
“Kapımız herkese açık”

 Geçtiğimiz ay göreve gelen Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği yeni yönetimi, önceki gün saat 10.00’da düzenlenen kahvaltıda üyelerle bir araya geldi.

 

KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

 

1 Ocak’ta gerçekleştirilen Çerkezköy Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği 3. Olağan Genel Kurulu’nda dernek başkanlığına seçilen Cemil Cahit Şeker ve yeni yönetimi üyelerle tanışmak amacıyla kahvaltı düzenledi. Dernek binasında düzenlenen kahvaltıya Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Cemil Cahit Şeker, Yönetim Kurulu Üyeleri Naci Akın, Murat Gök, Mevlüt Tutar, Temel Bilgin, Ünal Yavuz, Nihat Demir ile Gümüşhaneliler katıldı. Çerkezköy’de en aktif çalışan dernekler arasında bulunduklarını belirten Dernek Başkanı Şeker “Her ay geleneksel olarak kahvaltı organize ediyoruz. Bu ayki organizasyonumuzu hemşerilerimizle yeni yönetimin tanışıp kaynaşması için düzenledik” dedi.

 

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

 

Çerkezköy Gümüşhaneliler Derneği olarak yaptıkları her organizasyonun mükemmel olması için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen Cemil Cahit Şeker ve yönetim kurulu üyeleri, kahvaltıya katılanlarla tek tek ilgilendi. Mart ayında düzenleyecekleri kahvaltıya belediye başkanlarından birini ya da Çerkezköy’de faaliyet gösteren derneklerden birini davet etmeyi planladıklarını kaydeden Başkan Şeker, kahvaltıya katılan herkese teşekkür etti. Başkan Şeker “Kapılarının yalnızca Gümüşhanelilere değil, tüm vatandaşlara açık” dedi. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10