Minibüslere sıkı denetim

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri Çorlu şehir merkezinde yolcu taşımacılığı yapan minibüslere yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde, ku

Çorlu 13.02.2012 19:46:00 0
Minibüslere sıkı denetim

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri Çorlu şehir merkezinde yolcu taşımacılığı yapan minibüslere yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde, kusurlu görülen araç sürücülerine cezai işlem uygulandı.

 

DENETİM YAPILDI

 

Çorlu'da yolcu taşımacılığı yapan şehir içi minibüs ve halk otobüsleri hakkındaki şikayet üzerine harekete geçen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla şehir merkezinde toplu taşıma hizmeti veren araçlarda denetim yaptı. Çorlu Otogarı önü başta olmak üzere ilçenin değişik noktalarında hizmet veren minibüs ve halk otobüslerinde yapılan denetimde, araçlar ve sürücülerin evrakları kontrol edildi. Evraklarında eksiklik bulunan araç sürücüleri ve araç sahiplerine ceza uygulayan Çorlu polisi, kusurlu görülen araçları da trafikten men etti.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10