Ordu; Adaylık için henüz müracaat eden olmadı

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, dün saat 14.00’da ilçe binasında açıklama yaptı.

Çerkezköy 13.02.2012 19:46:00 0
Ordu; Adaylık için henüz müracaat eden olmadı

 Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, dün saat 14.00’da ilçe binasında açıklama yaptı.

“BERABER HAREKET ETMEYE ÇAĞIRIYORUZ”
İlçe teşkilatının 10.Olağan Kongresini 26 Şubat’ta gerçekleştireceklerini anımsatan Ordu “Bunun sadece bir ilçe teşkilatı ve parti kongresi değil Çerkezköy’e yön verecek bir seçim olacağını düşünüyoruz. Ayrıca seçilecek arkadaşları yeni bir Çerkezköy’ün kurulmasını kabul edip Çerkezköy’de yaşayan insanlara en iyi hizmeti getirecekleri niyeti ile beraber hareket etmeye çağırıyoruz” dedi.
“AT YİĞİDİN YOLDAŞIDIR”
Son açıklamasında dile getirdiği “Çerkezköy’de ve Tekirdağ’da bazı köpekler istiyor diye Çerkezköy’deki Milliyetçi Hareket Partisi’nin atlarını öldürtmen ve onlara da yem yapmam” şeklindeki sözlere de açıklık getiren Ordu, “Mustafa Ordu attan bahsediyor diye yorum yaptılar. Peki aslan deseydim acaba birisi kalkıp bana ‘aslan gibisin’ mi diyecekti? Biz MHP’nin atları derken partimizin yükünü çeken bizlerle beraber bu yolda yürüyen arkadaşlarımızı harcatmak istemediğimizi dile getirdik. At yiğidin yoldaşıdır. Biz yoldaşlarımızı ve arkadaşlarımızı kimseyi harcatmayız. Köpek dediklerime de seslenmek istiyorum. Bu bir teşkilat içi seçim olduğu için partimizin üyesi dahi olmayanların MHP’den çekindikleri için birilerini devreye sokarak bize arkadaşlarımızı harcatmak istedikleri tespitini yaptığım için bunu söyledim. Bu açıklamada da bu köpeklere ancak bu söylenirdi” dedi.
“BÜTÜN YORUMLARA VE ELEŞTİRİLERE AÇIK OLAN PARTİYİZ”
Partinin üyesi olan ve kendisi ile hareket edenlerin başkasının lafını dinlemeden MHP İlçe Teşkilatı için yorum yapmaya hakları olduğunu ifade eden Ordu “MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Türkiye’nin bütün siyasi partilerin ilçe teşkilatları arasında halka en yakın hizmet eden teşkilatlar sıralamasında ilk sıradadır” dedi. Üye olacak kişilerin ilçe teşkilatına başvurmasını isteyen Ordu “Aksi takdirde sağda solda ve kahvehane köşelerinde parti ve teşkilat içinde bir laf söyleyip savunamayacak kişilere de cevabımız daha değişik olacaktır” dedi. 
ARTIK MHP ÇATISI ALTINDALAR
İlçe teşkilatı olarak yıllardır Çerkezköy Belediyesi’ni almak için mücadele ettiklerini ifade eden İlçe Başkanı Ordu “Yıllardır Çerkezköy Belediyesi’nin çakılı bir çivisi dahi olmadığını gören Münir Kolar bize geldi. Artık bu saatten sonra MHP çatısı altında. Çerkezköy’ün en eski ailelerinden olan Ahmet Asbaş’ın kızı makine mühendisi Nilay Asbaş da bize gelerek bizimle beraber elini taşın altına koyacağını söyledi. İnşallah ileride bu arkadaşlar kurulacak yönetimde resmi görevlerini alacaklardır” dedi.
“BİR ADAYI DESTEKLEYECEĞİM”
Basın mensuplarının “Aday mısınız” sorusuna yine üstü kapalı cevap veren Ordu “Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatının iyi niyetli, ülkesini ve milletini düşünen herkese kapıları açıktır. Başkan adaylığı için niyetli olan arkadaşlarımız gelsinler çalışsınlar. Benim gibi çalışacak arkadaşlar başkanlık yapacaktır. Şuana kadar müracaat eden bir kişi olmamıştır.  Arkadaşlarla toplanıp bir arkadaş üzerine bu işi yapacağız. Bir adayı destekleyeceğim. Bu işlerde destek olmadan seçim kazanamazsın” dedi.
Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10