Dalgıç, kariyer fuarına katıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Namık Kemal Üniversitesi ile Genç Kariyer Akademisi YOUcademy işbirliği ile düzenlenen “Trakya Kariyer Fuarı 2012”de kariyerine ilişkin sunum yaptı.

Tekirdağ 14.02.2012 19:17:00 0
Dalgıç, kariyer fuarına katıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Namık Kemal Üniversitesi  ile Genç Kariyer Akademisi YOUcademy işbirliği ile düzenlenen “Trakya Kariyer Fuarı 2012”de kariyerine ilişkin sunum yaptı.

 

ÖĞRENCİLİKTE AİLE ÇOK ÖNEMLİ

 

Rektörlük binasında düzenlenen etkinliğe Hayrabolu Anadolu Lisesi, Hayrabolu Hüseyin Korkmaz Lisesi ile Tekirdağ Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi öğrencileri katıldı. Doğumundan bugüne kariyerini slayt gösterisi eşliğinde anlatan Adem Dalgıç, öğrencilikte ailenin çok önemli olduğunu belirtti. Çok küçükken doktor olmaya karar verdiğini ifade eden Dalgıç, doktorluğun özen gerektiren meşakkatli bir meslek olduğunu belirterek “Gece gündüz durmadan çalışıyorsunuz. Her zaman insanlarla irtibat halinde oluyorsunuz. Ama ne olursa olsun insanlara yararlı olmak mutluluk verici bir durum” dedi. Sunumun ardından Namık Kemal Üniversitesi  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Soysal, katılımından dolayı Belediye Başkanı Adem Dalgıç’a plaket verdi. Ayrıca Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın gönderdiği plaket de Başkan Dalgıç’a sunuldu. Lise öğrencilerinin merak ettikleri konulara ilişkin soruları da yanıtlayan Dalgıç üniversitelerin fuar kapsamında kurduğu stantlarda incelemelerde bulundu.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10