KOSGEB destekleri anlatıldı

Edirne'de Balkan İş Dünyası Dayanışma Derneği (BİŞDER) Tarım ve Gıda Komitesi üyelerine Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (K

Bölgede Gündem 17.02.2012 19:46:00 0
KOSGEB destekleri anlatıldı

Edirne'de Balkan İş Dünyası Dayanışma Derneği (BİŞDER) Tarım ve Gıda Komitesi üyelerine Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı’nın (KOSGEB) destekleri tanıtıldı.

 

ÜYELER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

 

Üyelerin KOSGEB'i yakından tanımaları ve sağladığı imkanlar hakkında bilgi sahibi olmaları amacı ile düzenlenen seminer, BİŞDER Tarım Komitesi'nin bugüne kadar yaptığı faaliyetlerin sunumu ile başladı. Tarım sektöründe faaliyet gösteren üyelerin yoğun ilgi gösterdiği seminerde Dernek Tarım Komite Koordinatörü Ahmet Yıldırım'ın sunumunun ardından KOSGEB Edirne Temsilcisi Adnan Akyüz, KOSGEB’in KOBİ'lere yönelik destek ve faaliyetlerini anlattı. Seminerde konuşan Akyüz şu ana kadar kurumun Tekirdağ üzerinden yaptıkları hizmetin bundan sonra Edirne Müdürlüğü tarafından yapılacağını söyledi.

 

750 BİN TL DESTEK

 

KOSGEB'in çeşitli desteklemelerde bulunduğunu, bunda hibe ve faizsiz geri ödeme seçeneklerinin de dahil olduğunu belirten Akyüz “Şirket ortaklıklarına 750 bin TL'ye kadar desteklemeler bulunuyor. Edirneli işadamlarının da bu desteklerden faydalanması için buradayız” dedi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10