Çorlu MHP “Hasan Uzun” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Çorlu 7. Olağan İlçe Kongresi önceki gün yapıldı.

Çerkezköy 19.02.2012 18:49:00 0
Çorlu MHP “Hasan Uzun” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Çorlu 7. Olağan İlçe Kongresi önceki gün yapıldı.

 

İLÇE KONGRESİ YAPILDI

 

Olağan İlçe Kongresi divan heyetinin oluşturulması ile başladı. Divan başkanlığına Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Eski Kilis Milletvekili Av. Mehmet Nacar seçilirken, Divan Başkan Yardımcılığına Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Kastamonulu Salih Uzun, Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül,  Mali Müşavir Arif Akyol ve Rauf Tektaş seçildi. İlçe yönetim kurulu faaliyet raporu ile mali raporun okunarak oy birliği ile ibra edilmesinin ardından Divan Başkanı Mehmet Nacar, başkanlık için Saral Sarıalioğlu ile Ocak 2012 de atama ile göreve gelen Hasan Uzun’un müracaat ettiğini söyledi.

 

UZUN GÜVEN TAZELEDİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin kutlama mesajının okunmasının ardından ilk konuşmayı ilçe başkan adayı Saral Sarıalioğlu yaptı. Sarıalioğlu, özgeçmişi ve 1996 yılından bugüne kadar MHP ve ülkü ocaklarında yaptığı çalışmaları anlattı. İlçe Başkanı Hasan Uzun da konuşma yaparak çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Program, MYK Üyesi Salih Uzun, Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen ve Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Mehmet Nacar’ın konuşmaları ile devam etti. Konuşmasında hükümete yüklenen MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen vatandaşlar için günümüzde şartların daha zor olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Mevcut ilçe başkanı Hasan Uzun’un mavi listesi ile Saral Sarıalioğlu’nun beyaz listesinin yarıştığı seçimlerde 400 delegenin 253’ü oy kullandı. Mevcut ilçe başkanı Hasan Uzun 146 oy alarak ilçe başkanlığına seçilirken, Saral Sarıalioğlu ise 105 oy aldı. Seçimlerde 2 oy da geçersiz sayıldı.

 

SEÇİLEN ARKADAŞLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

 

Seçimlerin ardından konuşan Saral Sarıalioğlu, “Çorlu’da biz kaybetmiş olmakla davamızdan kopamayız. Kazanan arkadaşlarımızın takipçisi olacağız. Çorlu’da MHP’nin kazanan yönetimine her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. Hasan Uzun da göreve gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek, bundan sonra da Çorlu için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

 

YENİ ATAMA YAPILACAK

 

MHP Tekirdağ İl Başkanı Yunus Meral’in istifasından sonra il başkanlığına hafta içinde yeni bir atamanın yapılacağı, hafta sonu yapılacak olan Şarköy, Malkara ve Hayrabolu ilçe kongrelerinin de ilan edilen programa göre tamamlanacağı bildirildi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Çorlu MHP İlçe Kongresi’ne Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Enes Kaplan, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, MHP Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül, MHP Malkara İlçe Başkanı Kemal Aktaş, MHP Şarköy İlçe Başkanı Naci Bayraktar, Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Ferhat Murat Ersayın, Çorlu Pazarcılar Odası Başkanı Enver Şengelir, Çorlu Yağlı Tohumlar Başkanı Altan Arda, Demirköy Belde Başkanı Muhsin Yavuz, Kırklareli Demirköy İl Genel Meclisi Üyesi Sebahattin Birkaya, MHP Demirköy İlçe Başkanı Erol Akıncı, Eski ilçe başkanlarından Kerim Atalay, Erol İşleyen, Metin Bosttancı, İlhan Onay, Canan Öztürk, Sinan Yeniyurt, Çorlu Ülkü Ocakları Başkanı Aziz Emre Erdoğan, İl yönetim kurulu üyeleri Hamdi Şılga, Muhittin Ağcı, Faruk İlk, Halit Çebi, Mehmet Ali Deniz, Tekirdağ Ülkü Ocakları Eski Başkanı Mustafa Sena Vanlı, Tekirdağ Ülkü Ocakları Eski Başkan Yardımcısı Fatih İşcan, Mesut Çalışkan, Kürşat Sungur, Bahadır Altınışık, Salih Zeki Albayrak, Faruk Kalkan ve çok sayıda partili katıldı.

 

UZUN BAŞKANLIĞINDAKİ YENİ YÖNETİM

 

Hasan Uzun başkanlığındaki yeni yönetimde Mustafa Aydın, İrfan Alver, Oğuzhan Aydın, Okyanus Er, İhsan Mert, Recai Koç, Ayşe Dol, Adil Uzun, Şenol Tulu, Ahmet Hisar, Seçil Sine, Cüneyt Ergün, Mehmet Çakır, Gökhan Öndül, Selim Yeler, Hülya Kocayiğit, Ahmet Gündüz, Enver Şengelir, Zafer Aydın, Ahmet Rasim Sağ, Gürel Evirgen, Murat Turna yer aldı.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10