“Geleceği kurtaracak projeler hazır”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Büyükşehir olacağı açıklanan Tekirdağ’da AK Parti İl Başkanlığı ‘Büyükşehir’li yeni dönem için çalışmalarını sürdürÃ?

Tekirdağ 19.02.2012 19:10:00 0
“Geleceği kurtaracak projeler hazır”
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Büyükşehir olacağı açıklanan Tekirdağ’da AK Parti İl Başkanlığı ‘Büyükşehir’li yeni dönem için çalışmalarını sürdürüyor.
“GELECEĞİ KURTARACAK PROJELER CEBİMİZDE”
Tekirdağ’ın 2045 yılına kadar su problemini ortadan kaldıracak Naipköy Barajı’nın yatırım programına alınmasının AK Partili belediye döneminde gerçekleştiğini belirten AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen, “Bugün su problemine neşteri vurduk. Yarın Büyükşehir Belediyesi’ni kazanıp ilimizi Trakya’nın merkezi yapacağız. Geleceğimizi kurtaracak projeler cebimizde” dedi.
MEHTERAN TAKIMI BENZETMESİ
Büyükşehir hazırlıklarına şimdiden başladıklarını belirten Çizen “Başbakanımız, Tekirdağ’ın adeta makus talihini değiştirecek bir miladı başlatmıştır.  Bu milat hızlı bir başlangıçla taçlanmalı. Mehter takımı gibi iki ileri bir geri giden CHP’li belediyecilikle bu fırsatı heba edemeyiz” diye konuştu.
“BİR MUSİBET BİN NASİHATTEN İYİDİR”
Siyasetin sadece hizmet odaklı olmadığını ve halkla ilişkiler boyutunun da bulunduğunu ifade eden Çizen, AK Parti döneminde belediyenin hizmette sınır tanımadığını ifade ederek “Fakat halkla ilişkilerde bazı eksiklerimiz oldu ki, hemşehrilerimiz bizi bu dönemde dinlendirdi. Her şeyde bir hikmet vardır. Bu süreç içinde yerimize geçen CHP’li belediyeyi görüyorsunuz.  Atalarımız; ‘Bir musibet bin nasihatten evladır’ diye çok güzel söylemiş.  Hemşehrilerimiz bu şoku tekrar yaşamak istemiyor. Buna fırsat vermeyecekler” dedi.
“TEKİRDAĞ’I İLK 5 ŞEHİR ARASINA SOKMAK İSTİYORUZ”
Tekirdağ’ı daha da büyütmenin derdinde olduklarını ifade eden Çizen “Başarı çıtamız hep yükseklerde.  İlimizi ilk 5 şehir içerisine sokmanın gayretindeyiz. İstanbul’un komşusu bir kente ancak bu hedef yakışır. Günümüzde artık şehirler yarışıyor. Tekirdağ’ın da yarışan şehirler içinde yer almasını istiyoruz” dedi. Teşkilat olarak bu enerjiye sahip olduklarını ifade eden Çizen “Tekirdağ’ın Büyükşehir’le tanışacak olması hedefimize ulaşmada bize ayrı bir güç veriyor” diye konuştu.
“TEKİRDAĞ’I ÇİRKİN DUBALARLA DOLDURDULAR”
Tekirdağ Belediyesi’nin günü kurtarmaya yönelik, makyaj çalışmaları yaptığını, Trafik sorununun artık çekilmez boyutlara geldiğini, şehirdeki otopark probleminin acilen çözülmesi gerektiğini savunan İl Başkanı Soner Çizen, “Çöken yollara döşedikleri taşları, asfaltlara yaptıkları yamaları, parklara ektikleri çiçekleri, basına dev proje diye sunuyorlar.  Makyajlı projelerine kanmayan basını ise ‘yapacağız, edeceğiz’ diye geçiştiriyorlar. Tekirdağ’ı çirkin dubalarla doldurdular. Dubalarla trafiği çözeceklerini sanıyorlar. Bugün geldiğimiz noktada, ‘ceklerle, caklarla, cuklarla’ 3 yılı devirdiler. Ortada hala fol yok, yumurta yok.  Ne yüzle Büyükşehir’e talip olacaklar merak ediyorum” dedi.

0282 726 91 91
0282 747 65 10