Şampiyonluk yarışında ağır darbe aldık

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup 16.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Beşyüzevlerspor’a konuk oldu. Yıldıztabya Sahası’nda Pazar günü oynanan karşÄ

20.02.2012 19:20:00 0
Şampiyonluk yarışında ağır darbe aldık
Bölgesel Amatör Lig’de üst sıraları hedefleyen Çerkezköyspor hafta sonunda hiç beklemediği bir yenilgi aldı.
KARŞILIKLI ATAKLARLA BAŞLADI
İstanbul Yıldıztabya Sahası’nda Pazar günü saat 14.30’da başlayan karşılaşmayı Hasan Ertuğan yönetirken, yardımcılıklarını ise Mustafa Saraçoğlu ve Ahmet Bilal Deniz yaptı.
Karşılaşmaya Çerkezköyspor başlarken, ev sahibi ekip Beşyüzevlerspor ilk dakikalarda etkili bir oyun ortaya koydu. Temsilcimiz kalesinde etkili ataklar geliştiren Beşyüzevlerspor istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. İlerleyen dakikalarda Beşyüzevlerspor saha ve taraftar avantajını değerlendirmeye çalışsa da başarılı olamadı. İlk dakikalarda gelişen karşılıkla ataklardan gol sesi çıkmadı.
EV SAHİBİ EKİP ÖNE GEÇTİ
İlk dakikaların golsüz sona ermesinin ardından ilerleyen bölümlere doğru Çerkezköyspor rakibi karşısında baskısını artırdı. Orta alan hakimiyetini elinde tutan Çerkezköyspor organize ataklarla Beşyüzevlerspor kalesinde gol aradı.Ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip Beşyüzevlerspor karşılaşmanın 14.dakikasında arzuladığı gole kavuştu. Beşyüzevlerspor’un sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Murat Çakal düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Beşyüzevlerspor’u 1-0 öne geçirdi.
FARK İKİYE ÇIKTI
Rakibi karşısında mağlup duruma düşen temsilcimiz disiplinden kopmayarak beraberlik için ataklar geliştirdi. Orta alanda iyi bir oyun ortaya koyan temsilcimiz ileride etkili olamadı. Ev sahibi ekip Beşyüzevlerspor ise Çerkezköyspor’un beraberlik için geldiği dakikalarda kontra ataklarla ikinci golü aradı. Rakibi karşısında baskılı bir oyun sergilemesine rağmen golü bulamayan Çerkezköyspor ilk devrenin kalan dakikalarında geliştirdiği ataklardan da sonuca gidemedi. Üstünlüğünü devam ettiren ev sahibi ekip 35.dakikada farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan Volkan’ın kaptırdığı topta hareketlenen Ümit şık bir vuruşla topu ağlara göndererek Beşyüzevlerspor’u 2-0 öne geçirdi.
İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTIK
Rakibi karşısında kalesinde iki gol gören Çerkezköyspor ilk devrenin kalan dakikalarında etkili olamadı. Ev sahibi ekip ise iki farklı galibiyetin ardından orta alanda kontrollü bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi ev sahibi ekip Beşyüzevlerspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
FARK BİRE İNDİ
İlk devreyi mağlup kapatan temsilcimiz ikinci devreye etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla farkı indirmeye çalışan Çerkezköyspor ileri uç elemanlarının yakaladığı pozisyonlarda farkı bire indiremedi. İkinci devrenin ortalarına doğru her iki takımında orta alanda topa fazla sahip olduğu karşılaşmanın 67.dakikasında Çerkezköyspor farkı bire indirdi. Ceza sahası dışında yaşanan pozisyonda Çerkezköyspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Orçun mükemmel bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-1’e getirdi.
20 PUANDA KALDI
Skorun 2-1’e gelmesi ile birlikte karşılaşmada da heyecan arttı. Çerkezköyspor beraberlik için geliştirdiği ataklarda istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Ev sahibi ekip Beşyüzevlersopr son bölümlere 2-1 önde girdi. Konuk ekip Çerkezköyspor skora denge getirmek için yüklense de sonuca gidemedi. Müsabakanın kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma
Beşyüzevlerspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Bu mağlubiyet ile 20 puanda kalan Çerkezköyspor zirve adına büyük kayıp yaşarken, ateş hattından kurtulmaya çalışan Beşyüzevlerspor ise bu galibiyet ile 17 puana yükseldi.

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10