Namık Kemal İlköğretim Okulu Yıldızlar’da şampiyon

Tekirdağ Okullararası Yıldız Futbol Turnuvası’nda şampiyon, Namık Kemal İlköğretim Okulu İlköğretim Okulu Futbol Takımı oldu. Final maçında Namık Kemal İlköğretim Okulu Futbol Takımı

22.02.2012 22:02:00 0
Namık Kemal İlköğretim Okulu Yıldızlar’da şampiyon
Tekirdağ Okullararası Yıldız Futbol Turnuvası’nda finale kalan Namık Kemal İlköğretim Okulu Futbol Takımı ile Çorlu İlköğretim Okulu Futbol Takımı 13 Kasım Sentetik Sahası’nda karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında çok etkili bir oyun ortaya koyan Namık Kemal İlköğretim Okulu Futbol Murat ve Cihan’ın ayağından bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılarak Yıldızlarda Tekirdağ şampiyonu oldu.
HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
Şampiyonluğu değerlendiren Namık Kemal İlköğretim Okulu Futbol Antrenörü Okan Aydın, çok çalıştıklarını ama sonunda başarıya ulaştıklarını söyledi. İki kez üst üste şampiyon olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirten Aydın, futbolcularına teşekkür etti. Hiçbir emeğin karşılıksız kalmayacağını belirten Aydın, daha büyük başarılara imza atmayı hedeflediklerini ve artık hedeflerinin Tekirdağ şampiyonluğu ile sınırlı olmadığını bildirdi. 
Aydın; “Çok emek verdik ama sonunda başardık. Artık yolumuz daha uzun ve daha zorlu. Şimdiki hedef Türkiye şampiyonluğu. Tekirdağ’ın adını Türkiye’ye duyuracağız. Bu yolda aldığımız destek çok önemli. Motivasyonumuzu daima yüksek tutmak zorundayız. 

Bizlere en büyük desteği okulumuzun Müdürü Hasan Özkan veriyor. Onun ve ailelerimizin verdiği destekle daha güçlü ve morali yüksek şekilde sahaya çıkıyoruz” dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10