“Asfalt dökülmeden çalışmalarınızı tamamlayın”

Çerkezköy Altyapı Koordinasyon Kurulu dün toplandı. Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Çerkezköy’ün alt yapı sorunları ve yeni çalı

Çerkezköy 23.02.2012 21:16:00 0
“Asfalt dökülmeden çalışmalarınızı tamamlayın”

Çerkezköy Altyapı Koordinasyon Kurulu toplantısı dün saat 10.30’da gerçekleştirildi.

 

Toplantıda konuşan Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş’ün, diğer kurumların kazmış olduğu tranşelerin onarımı konusunda standartlara uygun yapılmadığını, yapım sürelerinin uzun olduğunu ve bu konuda belediyeye sürekli müracaatların geldiğini belirtmesi üzerine; bu sorunların giderilmesi için yapılacak protokol kapsamında bedelinin ödenmesi kaydıyla tranşe tamiratlarını belediyenin üstlenmesine karar verildi.

 

ÇALIŞMALARIN HIZLANDIRILMASINI İSTEDİ

 

Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, Belediyenin 2012 yılında ana caddelerde uygulamaya başlayacağı asfaltlama çalışmaları öncesinde, söz konusu caddelerde alt yapısı bulunan tüm kurumlara gerekli uyarıları yaparak, ana arterler üzerinde mevcut çalışmalarını hızlandırmalarını istedi. Gümüş, asfalt çalışmalarını tamamladıktan sonra bu yollarda çalışmaya izin verilmeyeceği uyarısında bulundu. 

 

AMBARDERE’DE BU YIL ÇALIŞMA YOK

 

Toplantıda GAZDAŞ’ın yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi veren GAZDAŞ Trakya Bölgesi Doğalgaz A.Ş. Harita Mühendisi Ahmet Uysal, 2012 yılında abone çalışmaları yapacaklarını ifade ederek, 2012 yılında ana hat çalışması yapmayacaklarını ve Ambardere’de 2012 yılında herhangi bir çalışma planlamadıklarını söyledi. Bunun üzerine konuşan Fen İşleri Müdürü Gümüş, GAZDAŞ tarafından Öztrak Caddesi’ndeki mevcut doğalgaz istasyonunun emniyet tedbirlerinin de biran önce alınmasını istedi. Gümüş, TREDAŞ’ın Belediye ile işbirliği içinde Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi, Öztrak Caddesi, Barbaros Caddesi yol ve kavşak noktalarında yer alan elektrik direklerinin deplasesini gerçekleştireceğini, bu konunun programa alındığını belirtti. 

 

FİBEROKTİF KABLOLAR

 

Toplantıda Barbaros Caddesi’ndeki mevcut MOBESE kamerasının deplase edilmesi, İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi otoyol bağlantısı çalışmasından önce Tak şeklindeki MOBESE sisteminin genişletilmesi kararlaştırıldı. Türk Telekom Çerkezköy İşletme Müdürü Besim Solmaz da fiber hatlarını yenilemeye devam edeceklerini ve 2012 yılında abone bağlantı çalışmalarını yapacaklarını belirterek, “Özellikle Türk Telekom’un çalışması mevcut bakır kabloları, fiberoktif kablolara çevirme noktasında olacak” dedi.

 

GÜMÜŞ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Fen İşleri Müdürlüğü Harita Mühendisi Ersan Bahtiyar, Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Yunus Yılmaz, Su ve Kanalizasyon Müdür Vekili Faruk Şen, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Harita Mühendisi Erhan Koç, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Şehir Bölge Plancısı Uğur Er, Türk Telekom Çerkezköy İşletme Müdürü Besim Solmaz, GAZDAŞ Trakya Bölgesi Doğalgaz A.Ş. Harita Mühendisi Ahmet Uysal, TREDAŞ Çerkezköy İşletme Müdürlüğü Bakım Arıza Şefi Tandoğan Özen ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden Polis Memuru Suat Kahve katıldı.

 

Haber / Sedat KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10