Ahmet Coşar da ilçe başkanlığına aday

Yarın gerçekleştirilecek olan MHP Çerkezköy İlçe 10. Olağan Kongresi için Mevcut Başkan Mustafa Ordu ve eski ilçe başkanlarından Eser Önsel’in ardından Ahmet Coşar da ilçe başkanlığına a

Çerkezköy 24.02.2012 20:36:00 0
Ahmet Coşar da ilçe başkanlığına aday
Yarın gerçekleştirilecek olan MHP Çerkezköy İlçe 10. Olağan Kongresi için Mevcut Başkan Mustafa Ordu ve eski ilçe başkanlarından Eser Önsel’in ardından Ahmet Coşar da ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.
COŞAR DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI
2006 yılından bu yana Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nda aktif olarak görevler alan ve bir dönem de MHP Kapaklı Belde Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Coşar, Çerkezköy’de MHP’nin önünün kapandığını gördüğü için aday olduğunu açıkladı. MHP’ye daha iyi hizmet verebilmek için bu göreve talip olduğunu ifade eden Coşar “Sadece kapımızı değil gönlümüzü de açtık. Gönül birliği yapmak isteyen, çeşitli nedenlerden dolayı kenarda kalan, partiye gidemeyen tüm Ülkücüleri bekliyoruz” dedi.
“TEK VAADİM ADALET”
Tek vaadinin adalet olduğunu söyleyen Coşar “MHP’yi benim partim değil, ülkücülülerin partisi yapacağım” dedi. Bir süre önce İlçe başkanlığına adaylığını açıklayan ve daha sonra adaylıktan çekilen yönetim kurulu üyesi Edip Nurettin Akın da “Ben daha önce adaylığımı açıklamıştım. Ama delegeler Ahmet Coşar’a daha çok teveccüh gösterdiği için adaylıktan çekilerek onun arkasında yer almaya karar verdim” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10