Kızılpınar, şampiyonluğu Ulaş’a kaptırdı

Tekirdağ Birinci Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor son hafta şampiyonluğu bir puanla Ulaş Belediyespor’a kaptırdı. Ligin son haftasında Şalgamlı Belediyespor’

26.02.2012 20:56:00 0
Kızılpınar, şampiyonluğu Ulaş’a kaptırdı

Tekirdağ Birinci Amatör Küme B Grubunda şampiyonluk yarışında, son viraja Kızılpınar Belediyespor 36 puanla ikinci sırada, Ulaş Belediyespor ise 37 puanla birinci sırada girmişti. Son hafta karşılaşmalarını her iki takımda kendi sahasında oynadı. Ancak temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor’un rakibi Şalgamlı Belediyespor karşılaşmaya gelmeyince temsilcimiz hükmen 3-0 galip sayıldı.

 

BÜTÜN GÖZLER ÇORLU’DA

 

Seyircisi ile birlikte stadyumda beklemeye başlayan Kızılpınar Belediyespor futbolcuları ve yönetim kurulu Çorlu’dan gelecek iyi bir haberi beklemeye başladılar. Sahada 15 dakika bekleyen hakemler rakip takım gelmeyince Kızılpınar Belediyespor’a hükmen galibiyet kararını verdiler. Taraftarlar sahada Çorlu’dan gelecek iyi bir haber beklemeye başladılar. Çorlu’daki karşılaşmada ise Ulaş Belediyespor, bir diğer temsilcimiz Kapaklıspor karşısında mücadele verdi.Kapaklıspor’un karşılaşmadan beraberlik ile ayrılması sonucunda bile averaj ile farklı önde olan temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor şampiyonluğunu ilan edecekti.

 

ÇORLU’DAN İYİ HABER GELMEDİ

 

Çorlu’da oynanan karşılaşmada Ulaş Belediyespor rakibi Kapaklıspor karşısında bütün gücünü sergileyerek galip gelmeyi başardı. Ligde ilk haftalardaki kötü gidişattan sonra toparlanan temsilcimiz Kızılpınar Belediyespor Ligde en çok gol atan takım olmasına rağmen şampiyonluğu bir puanla Ulaş Belediyespor’a kaptırdı. Ulaş Belediyespor diğer temsilcimiz Kapaklıspor karşısında Ahmet ile bulduğu üç gol ile üç puanı alarak şampiyon olan taraf oldu. Karşılaşmanın 20. dakikasında gelişen ev sahibi atağında Ahmet topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Gelen golle birlikte rahatlayan Ulaş Belediyespor oyuna hakimiyetini koymaya başladı. Taraftarında şampiyonluk maçında yalnız bırakmadığı takım 32. dakikada ikinci golü bularak farkı ikiye çıkardı. 32. dakikada gelişen Ulaş Belediyespor atağında Ahmet kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın hakemi ilk yarının bitiş düdüğünü çaldı. İlk yarı Ulaş Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

AHMET’İN GOLLERİYLE ŞAMPİYON ULAŞ OLDU

 

İlk yarıda gelen iki golle şampiyonluğu garantileyen ev sahibi ekip Ulaş Belediyespor, ikinci yarıda skor avantajını korumaya başladı. Rakibi karşısında kontrollü oyun oynamaya başlayan ev sahibi ekip ara ara ataklarla rakip kaleyi yokladı. Karşısında şampiyonluk için bütün gücünü ortaya koymuş takım karşısında etkili olamayan Kapaklıspor 74. dakikada kalesinde üçüncü golü gördü. Ulaş Belediyespor’un yıldız oyuncusu maça damgasını vurarak kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti. Ahmet ile bulduğu gollerle karşılaşmada 3-0 öne geçen Ulaş Belediyespor taraftarı tribünlerde şampiyonluğu kutlamaya başladı. Bu dakikalardan sonra oyunun temposu iyice düştü. Her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca hakem karşılaşmanın bitiş düdüğünü çaldı. Ahmet ile bulduğu üç golle şampiyon takım Ulaş Belediyespor oldu.

 

Haber / Sedat KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10