Eğitimciler kahvaltıda bir araya geldi

Eğitim Birsen Çerkezköy Temsilciliği üyeleri kahvaltıda bir araya geldi. Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in de katıldığı toplantıda konuşan Eğitim-Birsen Çerkezköy Temsilcisi Ahmet Üz

Çerkezköy 26.02.2012 21:07:00 0
Eğitimciler kahvaltıda bir araya geldi

Eğitim-Birsen Çerkezköy Temsilciliği yöneticileri ve üyeler önceki gün Yemek Dünyası’nda düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısında bir araya geldi.

 

“YETKİLİ SENDİKA OLDUK”

 

Yemek Dünyasında önceki gün saat 10.00’da düzenlenen kahvaltıya Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve aileleri katıldı. Kahvaltıda konuşan Eğitim-Birsen Çerkezköy Şube Temsilcisi Ahmet Üzgün, geçen sene verdikleri sözü hatırlatarak, “Çerkezköy’de yetkili sendika olduk. Bu şemsiye altında öğretmenler daha iyi haklara, daha iyi çalışma olanaklarına sahip olacaktır. Geçen sene 130 olan üye sayımızı bu yıl 235’e çıkardık. Hedefimiz bu yılsonuna kadar 300’ü aşmak” dedi.

 

ÜYELERE ALIŞVERİŞ KARTI DAĞITILDI

 

Üyeler için alışverişlerde avantaj sağlayacak kart çıkardıklarını belirten Üzgün, “bu indirim kartlarıyla birçok ürünü daha ucuza alabileceksiniz” diyerek kahvaltıya katılan herkese teşekkür etti. 

 

Haber / Sedat KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10