Anaokulu protokolü imzalandı

Kapaklı Belediyesi tarafından Atatürk Mahallesi’nde yapılacak olan 160 öğrenci kapasiteli Anaokulu’nun protokolü imzalandı. Protokol kapsamında inşaat bedelinin 750 bin TL’sini devlet, kalan kısmını Kapak

Çerkezköy 27.02.2012 19:16:00 0
Anaokulu protokolü imzalandı
Kapaklı’da Atatürk Mahallesi’nde, Devlet-Hayırsever katkısıyla yaptırılacak olan Anaokulu’nun protokolü Tekirdağ Valiliği ve Kapaklı Belediyesi arasında imzalandı. 
750 BİN TL DEVLETTEN
2012 yılı yatırım programında yer alan ve Devlet ile Kapaklı Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Anaokulunun protokolü kapsamında,  uygulanacak proje İl Özel İdaresi tarafından temin edilecek İnşaat ile ilgili harcamaların 750 bin TL’sinin devlet tarafından, sözleşme miktarının geri kalan kısmı Kapaklı Belediye Başkanlığı tarafından karşılanacak. i.
ANAOKULU’NU MİLLİ EĞİTİM DONATACAK
Kapaklı Belediyesi ihale sözleşmesindeki devlet katkısından arta kalan bedeli İl Özel İdaresi hesabına yatıracak. Anaokulu’nun donatımı ise Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılacak. Kapaklı Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Mahallesi’ne yapılacak olan anaokuluna “Kapaklı Belediyesi Anaokulu” ismi verilecek. Yapılacak olan anaokulu inşaatı 2012 yatırım programında yer alacak ve yapımı 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu hükümlerine göre gerçekleştirilecek.  Kamu İhale Kanunu hükümlerine göre yapılacak olan inşaatın teknik kontrol hizmetleri ve idari takibi de İl Özel İdaresi tarafından yürütülecek.

Haber / Ahmet KARDEŞ    


0282 726 91 91
0282 747 65 10