Karaağaç Gençlikspor galibiyet ile tanıştı.

2.Amatör Küme 2.hafta iki grupta oynanan 8 karşılaşma ile tamamlandı. Ligde mücadele eden temsilcilerimizden Karaağaç Gençlikspor ligin ikinci hafta karşılaşmasında Paşaalanspor’a konuk oldu. Rakibi karş

Çerkezköy 29.02.2012 19:51:00 0
Karaağaç Gençlikspor galibiyet ile tanıştı.

2.Amatör Küme B Grubu’nda sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Karaağaç Gençlikspor ligin ikinci haftasını kayıpsız kapattı.

 

PAŞALANSPOR’A KONUK OLDU

 

2.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Karaağaç Gençlikspor ligin ikinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Paşaalanspor ile üç puan mücadelesi verdi. Karşılaşmaya etkili başlayan temsilcimiz Karaağaç Gençlikspor ilk dakikalarda rakip kalede sağlı sollu ataklarla gol aradı. Ataklarını sıklaştıran temsilcimiz ilerleyen dakikalarda bulduğu golle karşılaşmada öne geçmeyi bildi. Bulduğu golle moral bulan Karaağaç Gençlikspor karşısında Paşaalanspor ise etkisiz oldu.

 

İLK GALİBİYETİNİ ALDI

 

İlk devrenin sonlarına doğru bir gol daha bularak karşılaşmada farkı ikiye çıkarak Karaağaç Gençlikspor kalan dakikalarda oyunda hakimiyeti tamamen eline aldı. Oyun disiplininden kopan Paşaalanspor ise kontra ataklara farkı indirmeye çalıştı. Karşılaşmanın ikinci devresinin ilerleyen dakikalarına doğru rakibine pozisyon vermeyen Karaağaç Gençlikspor son dakikalara doğru arka arkaya iki gol daha bulmayı başardı. Karşılaşmada üstünlüğünü maçın sonuna kadar sürdüren Karaağaç Gençlikspor karşılaşmadan 4-0 galip ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini elde etti. Puanını 4’e yükselten Karaağaç Gençlikspor haftayı üçüncü sırada tamamladı.

 

SULTANKÖY KAYIPSIZ 

 

Haftaya lider giren Sultanköy Belediyespor ise deplasmanda Yıldız Gençlikspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan konuk ekip Sultanköy Belediyespor ilerleyen dakikalarda bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Kalan dakikalarda üstünlüğünü koruyan Sultanköy Belediyespor iki gol daha bularak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Haftayı kayıpsız kapatan konuk ekip puanını 6’ya yükselterek liderliğini devam ettirdi.

 

ÇUKURYURT SONRADAN AÇILDI

 

Tekirdağ ikinci Amatör Küme B grubunda Saray sahasında oynanan ilk yarısı 0-0 biten Saray Çukuryurtspor- Muratlı Aşağı Sevindiklispor karşılaşmadan Çukuryurtspor galip çıktı. Karşılaşmada rakibi karşısında mağlup duruma düşen Çukuryurtspor kalan dakikalarda sekiz kişi kaldı. Rakibi karşısında oyun disiplininden kopmayan ev sahibi ekip son dakikalarda bulduğu üst üste iki golle haftayı üç puan ile kapatmayı bildi.

 

GALİP ÇIKMADI

 

Grubun son karşılaşmasında Barbarosspor evinde Küçükyoncalıspor ile karşı karşıya geldi. Her iki takımında etkili bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmada ilk devrede her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. İkinci devre rakip kalede biraz daha etkinliği artıran Barbarosspor bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Kalan dakikalarda beraberlik golü için bastıran konuk ekip son dakikalarda bulduğu golle eşitliği yakaladı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı. Barbarosspor ligdeki ilk puanını alırken, Küçükyoncalıspor ise haftayı iki puanla tamamladı.

 

4 KARŞILAŞMA OYNANDI

 

2.Amatör Küme A Grubu’nda da hafta sonunda dört karşılaşma oynandı. Yavuzspor’un  bay geçtiği haftada Sağlamtaşspor evinde Altınova  Mahallesispor’u konuk etti. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan konuk ekip Altınova Mahallesipor karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet çıkarttı. Puanını 6’ya çıkartan Altınova Mahallesi averajla liderliğe yükseldi. 13 Kasım Sahası’nda oynanan günün ilk karşılaşmasında Çiftlikönüspor ile Müreftespor üç puan mücadelesi verdi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmadan 2-1’lik sonuçla galip ayrılan Çiftlikönüspor 6 puanla ikinci sıraya yerleşti. Saat 17.00’de oynanan bir diğer karşılaşmada ise Kumbağspor Kozyörükspor’u konuk etti. Gol sağanağına sahne olan karşılaşmada gol şov yapan Kumbağspor karşılaşmadan 8-2’lik üstünlükle ayrıldı. Haftanın son karşılaşmasında ise ilk haftayı bay geçen 100.Yılspor Tekirdağ Kartalspor’u konuk etti. Her iki devrede de iyi bir oyun ortaya koyan 100.Yılspor karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

 
 

2.AMATÖR A GRUBU

 

1-Altınova Mahallesispor 6

 

2-Çiftlikönüspor 6

 

3-100.Yılspor 3

 

4-Kumbağspor 3

 

5-Sağlamtaşspor 3

 

6-Müreftespor 3

 

7-Yavuzspor 0

 

8-Tekirdağ Kartalspor 0

 

9-Kozyörükspor 0

 
 

2.AMATÖR B GRUBU

 

1-Sultanköy Belediyespor 6

 

2-Çukuryurtuspor 6

 

3-Karaağaç Gençlikspor 4

 

4-Küçükyoncalıspor 2

 

5-Yeniçiftlik Belediyespor 1

 

6-Aşağısevindikspor 1

 

7-Barbarosspor 1

 

8-Paşaalanspor 0

 

9-Yıldızgençlikspor 0
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10