Lisenin temeli Nisan’da atılacak

Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İsmail Karagöz ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan ile Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret et

Çerkezköy 1.03.2012 19:44:00 0
Lisenin temeli Nisan’da atılacak

Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret etti.

 

AYHAN BAYHAN’I ZİYARET ETTİLER

 

Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İsmail Karagöz, yönetim kurulu üyeleri İrfan Demir, Sait Yazı, Tuncay Yegin, Abdülgani Yüce, Tekin Güldal ve Ziya Osmanoğlu ile Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ı ziyaret etti. Dün saat 13.30’da gerçekleşen ziyarete Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal da katıldı.

 

 “NİSAN’DA TEMELİNİ ATACAĞIZ”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, yapılacak olan İmam Hatip Lisesi için gerekli desteği vereceklerini belirtti. İmam Hatip Lisesi’ni Çerkezköy’e kazandırmak istediklerini belirten Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İsmail Karagöz de Nisan ayında okulun temelinin atılacağını ve bu konuda herkesten destek beklediklerini söyledi.

 

“ÇERKEZKÖY’E GÜZEL BİR ESER KAZANDIRMAK İSTİYORUZ”

 

Çerkezköy’ün böyle bir okula ihtiyacı olduğunu ifade eden Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı ve Dernek üyesi İrfan Demir de, yapılacak olan okula Çerkezköy’ün yanı sıra beldeler, köyler ve hatta Saray ile Vize’den öğrenciler geleceğini ifade ederek “Çerkezköy Belediye Başkanımız Ali Ertem bizlere yer tahsis etti. Devletimize milletimize hayırlı olsun. Çerkezköy’e güzel bir eser kazandırmak istiyoruz. Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ın aracılık yapacağından ve gerekli desteği vereceğinden şüphemiz yoktur. Çerkezköy’de Organize Sanayi Bölgesi bulunuyor. Organize Sanayi Bölgesinin bulunduğu bir bölgede böyle bir okulun inşası da çabuk olacaktır. Herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Herkesle el ele vererek Çerkezköy’de güzel bir sinerji yaratacağız” dedi.

 

ERTEM’İ DE ZİYARET ETTİLER

 

Çerkezköy Kaymakamlığından ayrılan dernek üyeleri saat 15.30’da da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret etti. Çerkezköy Ambardere mevkii 1215 ada 2 No'lu parseldeki 12 bin 460 metrekare alan üzerinde yapılacak olan İmam Hatip Lisesi için Tekirdağ Valiliği'nde protokol imzalanmasının ardından çalışmalara başlandığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “Yapılacak okul Çerkezköy’e yakışır bir şekilde olacak. Yönetimde bulunan arkadaşlar okulun projesini katalog üzerinde yapmışlar. Okul alanı ile yurt alanının arasını ayırmak gerekiyor. Çünkü yurtta yemek yiyenleri okulda ders gören öğrenciler görmemeli. Ya da okuldan baktığımız zaman yurdun yataklarını öğrenciler görmemeli” diye konuştu.

 

FİKİR ALIŞVERİŞNDE BULUNDULAR

 

Ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Demir, desteklerinden ötürü Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür etti. Ziyarette Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve dernek yöneticileri okulun planı hakkında görüşerek doğru projeyi bulmak için karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. 

 

Haber / Faik Onur KAYA


  


0282 726 91 91
0282 747 65 10