Akın yeniden ‘Saadet’ saflarında

Büyük Birlik Partisi’nde siyasete başlayan, BBP’den istifa ederek Saadet Partisine geçen, 29 Mart Yerel Seçimleri'nde Saadet Partisi Çerkezköy Belediye Başkan Adayı gösterilen ve 2010 yılı Ekim ayında partis

Çerkezköy 1.03.2012 19:47:00 0
Akın yeniden ‘Saadet’ saflarında

Çerkezköy’ün şen şakrak, siyasetin renkli siması Hüseyin Akın, siyasette üçüncü kez makas değiştirdi. 

 

KULVAR DEĞİŞTİRDİ

 

Büyük Birlik Partisi’nde siyasete başlayan, bir dönem ilçe başkanlığı yapan ve BBP’den il genel meclis üyesi adayı olan Hüseyin Akın BBP’den istifa ettikten sonra Saadet Partisi’ne geçmiş ve 29 Mart 2009 seçimlerinde Saadet Partisi’nden Çerkezköy Belediye Başkan Adayı gösterilmişti. 2010 yılı Ekim ayında Saadet Partisi’nden de istifa ederek HAS Parti’ye geçen Hüseyin Akın yine kulvar değiştirerek Saadet Partisi’ne dönüyor.

 

SAADET PARTİSİ’NDE DAHA İYİ HİZMET EDECEĞİMİ ANLADIM”

 

HAS Parti’den istifa edeceğini ve yeniden eski partisi olan Saadet Partisi’ne katılacağını açıklayan Hüseyin Akın, siyasetin milli görüşte olduğuna inandığını belirterek “HAS Parti’ye ısınamadım. Bundan böyle siyasete Saadet Partisi’nde devam edeceğim. Milli görüş milletin özüdür, sözüdür, Saadet Partisi’nde daha iyi hizmet edeceğime inandığım için HAS Parti’den istifa ederek Saadet Partisi’ne geri döneceğim. Tüm milli görüşçüleri Saadet Partisi’ne davet ediyorum” dedi.

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10