OSB’de ilk ruhsat verildi

Malkara Organize Sanayi Bölgesine (OSB) yatırım yapacak sanayicilere ilk ruhsatın verilmesi dolayısıyla tören düzenlendi.

Malkara 4.03.2012 18:03:00 0
OSB’de ilk ruhsat verildi
Malkara Organize Sanayi Bölgesine (OSB) yatırım yapacak sanayicilere ilk ruhsatın verilmesi dolayısıyla tören düzenlendi. Törende konuşan Tekirdağ Vali Yardımcısı ve OSB Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Masatlı, bugüne kadar tarımla anılan Malkara’nın bundan böyle sanayi ile de anılacağını söyledi. Malkara OSB'nin yapımının ve bu aşamaya gelmesinin kolay olmadığını ifade eden Masatlı, “1993 yılında kurulan ve bugüne kadar atıl durumda bulunan OSB, yapılan çalışmalar sonucunda bir anda gözde oldu. Dağınık şekilde yapılan sanayinin önüne ancak OSB'ler ile geçilebilirdi. 6 tane Islah OSB çalışması başladı” dedi.
ÇERKEZKÖY OSB TÜRKİYE’NİN GÖZDE OSB’LERİNDEN
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin Türkiye’nin gözde OSB’lerinden biri olduğunu ifade eden Masatlı, “Ne mutlu ki sanayi organize bir şekilde oluşuyor, yapılanıyor. Malkara OSB de 50-60 yıl önünü görebilecek şekilde planlanmıştır. Uzun yıllar devlete hizmet edecek” dedi. Törende konuşan Malkara Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu da ilçe için tarihi bir gün olduğunu belirterek, Malkara'nın nüfusunun 10 yıl içinde 50-60 binlerle ifade edileceğini vurguladı. Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya da OSB'ye ilk ruhsatın verilmesinin kendisine nasip olduğunu belirterek “Seçimlerde verdiğimiz 'Malkara OSB'si hayata geçirilecek' sözünü yerine getirdiğimiz için mutluyuz. Malkara gelecekte Trakya'nın parlayan yıldızı olacak" dedi.
HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, daha sonra ilk ruhsatı Doğuş Teknik Havalandırma Sanayi Şirketi sahiplerine vererek hayırlı olmasını diledi. Törene, Malkara TSO Başkanı Ümran Bilgin, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, İmar Müdürü Fuat Çelik, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, dernek ve odaların başkan ve yöneticileri katıldı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10