Engellilerin sinema keyfi

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi, dün Lemar Sinema Salonu’nda Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ile birlikte Fetih 1453’ü izledi. Engelli vatandaşlar salonu hınca hınç doldururken,

Çerkezköy 5.03.2012 19:59:00 0
Engellilerin sinema keyfi
Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri, Kızılpınar Belediyesi tarafından sinemaya götürüldü. Dün Lemar Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinlikte engellileri yalnız bırakmayan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, onlarla birlikte “Fetih 1453” filmini izledi.
SALON HINCA HINÇ DOLDU
Engelliler sinema salonunu hınca hınç doldururken, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, kendilerine bu ortamı sağlayan ve engellilerin sosyal bir faaliyet yaşamalarına vesile olan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’a teşekkür etti. “HERKES CENNET İSTER AMA CEHENNEM DE GEREKLİ”
Film öncesi açıklama yapan Belediye Başkanı Korkmaz, “İnsanlar cenneti yardımlaşmayla, birlik ve beraberlikle hak eder. Herkes cennete gitmek ister fakat cehennem de gerekli olan bir şeydir. Bu dünyada mazluma haksızlık edenlerin, kul hakkı yiyenlerin cezalandırılacağı bir yer olmalı, orası da cehennemdir” dedi. Belediye olarak engelli vatandaşlara her zaman ve her fırsatta yardıma hazır olduklarını belirten Başkan Korkmaz, herkese iyi seyirler diledi. Hep birlikte filmi izleyen engelli vatandaşların mutlulukları ve heyecanları da gözden kaçmadı.

Haber / Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10