En çok vergi veren mükellefler ödüllendirildi

Çerkezköy Vergi dairesi Müdürü Hacı Şimşek, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında 2010 döneminde en çok vergi veren mükellefler arasında yer alan Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ahmet Azcan’a plaket

Çerkezköy 6.03.2012 20:10:00 0
En çok vergi veren mükellefler ödüllendirildi

Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürlüğü, Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde ilçede 2010 vergilendirme döneminde en çok vergi veren mükellefleri ödüllendirildi.

 

DERECEYE GİREN MÜKELLEFLERE PLAKET

 

Dün saat 14.00’da Çerkezköy Vergi dairesi’nde düzenlenen ödül töreninde gayrimenkul sermaye iradı (kira) ile serbest meslek kazancı mükellefleri sıralamasında üst sıralarda yer alan Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ahmet Azcan’a Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek tarafından plaket verildi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Törende kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, Ahmet Azcan’ın kira gelirinde en çok vergi veren mükelleflerden biri olduğunun belirterek kendisine vergi konusundaki duyarlılığından dolayı teşekkür etti. Çerkezköy’de yedi yıldır ilk üç içersinde yer aldığını belirten Belediye Meclis üyesi Ahmet Azcan da vergi vermenin vatandaşlık görevi olduğunu belirterek “Verilen bu plaket bizi vergi vermeye teşvik ediyor. Ben 2005 yılında vergi rekortmenleri sırası içindeydim.2009 yılında ticari faaliyetimi bitirip, kira rekortmenleri arasına girmeye başladım. hala da devam ediyorum. Belediyenin aktif komisyonlarında görev yapıyorum. Sansasyonel olmasın ve rant kapısı olarak görülmesin diye kira gelirlerimi her zaman beyan ediyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10