Sağlığında sırtından hançerleyenler, ölümünden siyasi rant sağlamaya çalışıyor

Saadet Partisi Çerkezköy’de yeniden yapılandı. Mehmet Kalyon başkanlığında oluşan yeni ilçe yönetimi önceki akşam toplantıda bir araya geldi. Toplantıya katılan Saadet Partisi Tekirdağ İl Başka

Çerkezköy 6.03.2012 20:15:00 0
Sağlığında sırtından hançerleyenler,  ölümünden siyasi rant sağlamaya çalışıyor

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı Mehmet Kalyon başkanlığında yeniden yapılandı.

 

SAADET PARTİSİ YENİDEN YAPILANDI

 

Bağdat Akarsu’nun yoğun iş temposu nedeniyle görevinden ayrılmasının ardından 21 Şubat’ta genel merkez tarafından ilçe başkanlığına ataması yapılan Mehmet Kalyon önceki akşam yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. İlçe Teşkilatı’nda saat 20.30’da gerçekleştirilen toplantıda konuşan İlçe Başkanı Kalyon, üye çalışmalarına yeniden başlayacaklarını belirten 6 ay sonra yapılacak olan kongreye kadar bu kadro ile çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

 

HAYATTAYKEN SIRTINDAN HANÇERLEYENLER, ŞİMDİ RANT PEŞİNDE

 

1983 yılında Çerkezköy’de Refah Partisi’ni kurduklarını ve 2 dönem ilçe başkanlığı yaptığını belirten Kalyon, “Bizler milli görüşün odak noktasıyız, merkeziyiz. Bizden ayrılanlar geçen gün Prof. Dr. Necmettin Erbakan için mevlit okuttu. Onlara teşekkür ediyoruz. Ama sağlığında onu arkasından hançerleyenler, öldüğünde bunu rant ve seçim propagandası olarak kullanmaya çalışıyor” dedi.

 

“MİLLİ GÖRÜŞ, KÖPRÜYÜ GEÇENE KADAR DEĞİL”

 

Toplantıda konuşan Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı ve Çerkezköy Sorumlusu Cemil Arslan da, Milli Görüşü anlattı. Milli Görüş’ün, Allah’ın insanlara verdiği hakların iadesi olduğunu belirten Arslan, “Milli Görüş sadece Çerkezköy’e değil, tüm Türkiye’ye, tüm Müslüman alemine hizmet için var. Milli görüş tüm kulları dışlamadan özlük haklarının verilmesidir, zulme karşı direniştir, ezilene haklarını iade etmek demektir. Milli görüş, köprüyü geçene kadar değil iktidara geldikten sonra da kulların haklarının iadesidir” dedi.

 

“İKTİDARA KOŞAN TEK PARTİYİZ”

 

“Biz milletvekili, bakan, başbakan, cumhurbaşkanı olsak da o makamlar kalıcı değildir. Kalıcı olan insanın rabbine gideceği ameldir” diyen İl Başkan Yardımcısı Cemil Arslan, “Rabbim ne zaman isterse bize o zaman iktidarı nasip eder. İçimizdeki bakteriler temizlendikten sonra iktidarı nasip etsin. Özverisini satacak insanlar aramızdayken onların iktidar olmasını istemem. AK Parti biter bitmez iktidara koşan tek bir parti vardır, o da milli görüştür” diye konuştu.

 

“KARDEŞ KAVGASI YARATIR”

 

Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nın milli görüşü en iyi şekilde temsil edeceğine ve seçimlerde en iyi sonucu alacağına inandığını belirten Arslan Çerkezköy’de 51 günde 13 kez bir araya gelerek çalışma yaptıklarını ifade ederek “Burada pırıl pırıl bir topluluk var. Şuana kadar 2’si benim de görev aldığım olmak üzere 4 partimiz kapatıldı. Ama bizim içimizde korku, şüphe yok. Hesap gününde dağdaki koyunun bile hesabını verebilecek durumda olmalıyız” dedi. Füze kalkanı konusundan da bahseden Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Cemil Arslan, “Füze Kalkanının kardeş kavgasından başka hiçbir faydası yoktur. Füze kalkanının Gelibolu’dan Edirne’ye kadar Yunan’a karşı ve diğer bölgelerde de Ermeni, Rus ve Bulgarlardan gelecek tehlikelere karşı kurulmalıdır. Benim Müslüman kardeşimle bir sorunum yok. Füze Kalkanı Büyük İsrail devletinin amacının gerçekleşmesi için kuruldu. Kumandası İsrail’in elinde, pisliği ise bizde” dedi.

 

YENİ YÖNETİM OLUŞTURULDU

 

Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Bayram’ın da katıldığı toplantıda 15 kişiden oluşan yeni yönetimde görev dağılımı da yapıldı. Mehmet Kalyon başkanlığındaki yeni yönetimde yer alan Ersin Turan Siyasi İşler Başkanı, Muammer Zengin Teşkilatlanma Başkanı, Ömer Atik Seçim İşleri Başkanı, Salih Sönmez Halkla İlişkiler Başkanı, Gökmen Özdemir Eğitim Birim Başkanı, Saadettin Duman Dış İlişkiler Birim Başkanı, Şenel Belen Mahalli İdareler Sorumlusu, Ayhan Fedar Ekonomik ve Sosyal İşler Başkanı, Nesip Süslü STK Başkanı, Abdullah Gümüş İlçe Sekreteri, Ahmet İbidan İlçe Muhasibi ve Temel Sayım Mesleki Kuruluşlar Sorumlusu olarak görevlendirilirken, Süleyman Aşar da Gençlik Kolları Başkanı olarak görevlendirildi.   

 

Haber / Gülveren VATANSEVER
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10