Belediye Meclisi toplandı

Çorlu Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek kara

Çorlu 7.03.2012 20:25:00 0
Belediye Meclisi toplandı

Çorlu Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

 

Belediye norm kadrosu Teknik Hizmetler Sınıfı’nda bulunan teknisyen kadrosu mimar kadrosu olarak değiştirilirken, Atık Su ve Evsel Katı Atık Bertaraf tarifelerinin belirlenmesi hususu görüşülmek üzere plan bütçe komisyonuna havale edildi. Belediye müdürlüklerince kullanılan avans üst sınırı 2 bin TL olarak belirlenirken ilçe sınırları içerisinde bulunan köylerde vefat eden vatandaşların definleri için gerekli kefen ve tahta takımı gibi malzemelerin ücretsiz olarak Çorlu Belediyesi tarafından temin edilmesi kararlaştırıldı.

 

Belediye Meclisi bünyesinde bulunan komisyon tarafından hazırlanan rapor kapsamında Rumeli ve Zafer Mahalleri’nde yer alan 3 caddeye ve 13 sokağa isimi verilirken, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü’nce ilçede açılacak su kuyuları için hazine arazisi parsel tahsisi talep edilmesi kararlaştırıldı. Toplantıda, Çorlu-Velimeşe Islah OSB müteşebbis heyetinde Çorlu Belediyesi’nin de yer alması ve temsil edilmesi hususunda Belediye Başkanı’na yetki verilirken, İmar Uygulama Harç ve Ücretlerinin 2012 yılı için, 5 bin metrekareye kadar metrekare başına 0.50 TL, 5 bin metrekareden sonra her metrekare için 0.10 TL şeklinde belirlenmesi kararlaştırıldı. Çöp düzenli depolama tesisine ait itiraz dilekçesi imar komisyonu raporu neticesinde reddedilirken, imar komisyon raporlarının görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10