“Okul için herkesten katkı bekliyoruz”

Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Dursun Ali Tever’i ziyaret ederek, yapılacak olan imam hatip lisesi için destek is

Çerkezköy 8.03.2012 19:40:00 0
“Okul için herkesten katkı bekliyoruz”

Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever’i ziyaret etti.

 

ÇTSO’YU ZİYARET ETTİLER

 

Dün saat 13.00’de Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İsmail Karagöz, yönetim kurulu üyeleri İrfan Demir, Tuncay Yeğin, Abdülgani Yüce, Tekin Güldal, İrfan Ak, yapılacak olan imam hatip lisesi için Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali  Tever’den destek istedi. Ziyaretten dolayı dernek yöneticilerine teşekkür eden Dursun Ali Tever, “Gerçekten güzel bir yaklaşım. Allah sizleri utandırmasın. Yönetim Kurulu ile görüşüp sizlere dönüş yapacağız” dedi.

 

“40 DERSLİKLİ OLACAK”

 

Çerkezköy’e imam hatip lisesini en kısa zamanda kazandırmak istediklerini belirten dernek başkanı İsmail Karagöz, okulla ilgili bilgi vererek “Sizin gibi sanayicilerin desteğini alarak okulumuzu en kısa sürede bitirebiliriz.12 bin 500 metrekarelik alana kurulacak olan okulumuz 40 derslikli olacak. Okulda, 1000 kişilik konferans salonu, uygulama mescidi, bilişim ve teknoloji sınıfı, çok amaçlı spor salonu da yer alacak” dedi.

 

“BİZ HAYIRLI BİR İŞE KALKIŞTIK”

 

İmam Hatip Lisesi mezunu olarak Türkiye’nin en çok göç alan bölgesi ve sanayi bölgesi olan Çerkezköy’de İmam Hatip Lisesi’nin eksikliğini hissettiklerini belirten Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Demir “Çerkezköy’deki bütün iş dünyası ile Allah rızası için okulu tamamlayacağız. Yapılacak okulumuz Çerkezköy’e gerçekten ayrı bir hava getirecek. Sizin aracılığınız ile bütün iş adamlarımıza seslenmek istiyorum. Biz hayırlı bir işe kalkıştık. Bu esere ihtiyacımız var. Herkesin okulun yapılması için katkı sağlamasını istiyorum” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10