AK Partili kadınlardan anlamlı ‘kadınlar günü’ hediyesi

AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve Yönetim Kurulu üyeleri, ‘Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla önceden belirledikleri 100 ihtiyaç sahibi aileye erzak yardımınd

Çerkezköy 8.03.2012 19:50:00 0
AK Partili kadınlardan anlamlı ‘kadınlar günü’ hediyesi

AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ve Kadın Kolları üyeleri, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Çerkezköy’deki ihtiyaç sahibi kadınları ziyaret etti.

 

ÇİÇEK YERİNE ERZAK VERDİLER

 

Her yıl Dünya Kadınlar Günü’nde karanfil dağıtarak kadınların günün kutlayan AK Partili kadınlar bu yıl yeni bir uygulama başlattı. Bu yıl çiçek yerine, önceden belirledikleri 100 ihtiyaç sahibi kadına erzak yardımında bulunmaya karar verdiklerini belirten AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, “Çiçek yerine erzağın daha anlamlı olduğunu düşünerek böyle bir şey yapmaya karar verdik. Bundan sonra da erzak yardımı yapmayı düşünüyoruz” dedi.

 

100 AİLEYE ULAŞTILAR

 

Gerçekten yardıma muhtaç insanları tespit ederek, siyasi parti ayrımı gözetmeden herkese vatandaş olarak baktıklarını, ihtiyaçlarını karşılamada ellerinden geleni yaptıklarını belirten AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, “Bizim bu davranışımız bazı insanlara ve kurumlara örnek olsun istiyorum. Mahallelerimizdeki temsilci arkadaşlarımızın araştırması sonucu yardıma muhtaç aileleri belirliyoruz. Bugün 100 aileye bu erzakları ileteceğiz. İçlerinde durumu en kötü olan bazı ailelere de kendi içimizde yeniden yardım yapacağız” dedi. Nuray Yeşil ve üyeler, 100 aileyi tek tek dolaşarak erzakları teslim etti.

 

Haber / Sedat KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10