Engelli vatandaşlara sandalye desteği

Engelli vatandaşlara yönelik tekerlekli sandalye yardımlarını sürdüren Kapaklı Belediyesi, beldede yaşayan bir engelli vatandaşa akülü, bir engelli vatandaşa da manuel tekerlekli sandalye verdi.

Çerkezköy 9.03.2012 19:47:00 0
Engelli vatandaşlara sandalye desteği
Engelli vatandaşlara yönelik tekerlekli sandalye yardımlarını sürdüren Kapaklı Belediyesi,  beldede yaşayan bir engelli vatandaşa akülü, bir engelli vatandaşa da manuel tekerlekli sandalye verdi.
2 ENGELLİ VATANDAŞA TEKERLEKLİ SANDALYE VERİLDİ
İnönü Mahallesi Volkan Caddesi'nde ikamet eden Adem Dinç'e akülü tekerlekli sandalye ve İnönü Mahallesi Fırat Sokak'ta ikamet eden Kezban Şimşek'e manuel tekerlekli sandalyesini teslim eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, tekerlekli sandalyelerin nasıl kullanılacağını ve nasıl şarj edileceğini akülü sandalye üzerinde uygulamalı olarak anlattı.
“HER ZAMAN YANINIDAYIZ”
Tekerlekli sandalye sayesinde engellilerin ailesinin de desteği ile istediği yere gidebilme özgürlüğüne sahip olacağını belirten Başkan Mandalı, “Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Elimizden gelen imkânlar doğrultusunda her zaman yanınızda olacağız” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10