“Sadece Veliköy için değil ülke için de büyük bir kazanç”

Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Veliköy’e yapılması planlanan üniversite ve ıslah osb konularını görüşmek üzere Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden Ömer Kılınç ile bir

Çerkezköy 9.03.2012 19:51:00 0
“Sadece Veliköy için değil ülke için de büyük bir kazanç”
Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Veliköy’e yapılması planlanan üniversite ve ıslah osb konularını görüşmek üzere Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden Ömer Kılınç ile birlikte Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı ve İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler’i ziyaret etti. 
“ÖNEMLİ BİR ESER”
İlk olarak Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek’i ziyaret eden Belediye Başkanı Belindir, kapsamlı bir dosya sunarak üniversite alanı ve gelinen aşama ile ilgili Vali Kemelek’e bilgi verdi. Belindir, ziyarette üniversite alanı ile birlikte bölgenin çehresini değiştirecek meydan projesini de anlattı. Belindir’i çabaları ve eğitime verdiği önemden dolayı kutlayan Vali Kemelek de “Üniversite alanı ve birlikte yürüyecek meydan projesi bölgemiz açısından oldukça önemli bir eser olacaktır. Üniversite yalnızca Veliköy ve bölgemizin değil, ülkemizin de büyük bir kazancı olacaktır. Böyle güzel projeler ile karşılaşmak benim açımdan da mutluluk kaynağıdır. Geleceğin teminatı olacak çocuklarımızın eğitimi konusunda her türlü desteğimiz artarak sürecektir” dedi. 
VELİKÖY SANAYİSİNİ GÖRÜŞTÜLER
Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı’yı da ziyaret ederek Islah OSB’ler konusunda fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette son gelişmeleri ve organize sanayi bölgesi olma yolunda ilerleyen Veliköy Sanayisi masaya yatırıldı. 
“ÜNİVERSİTE KONUSUNDA SONA YAKLAŞTIK”

Başkan Belindir, kısa bir süre önce göreve başlayan Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler’i de ziyaret etti. İşler’e yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Belindir, beldeye üniversiye kazandırılması konusunda yapılan girişimlerle ilgili de İşler’e bilgiler verdi. Ziyaretlerin ardından değerlendirme yapan Belindir, üniversite konusunda sona yaklaştıklarını ve sürecin beklenenden daha hızlı ilerlediğini belirterek “Yaptığımız her görüşmeden olumlu görüşler ve destek sözleri ile ayrılıyoruz. İnşallah çabalarımız kısa süre içerisinde meyvelerini vermeye başlayacaktır” dedi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10