Özevren Rulman’dan görkemli açılış

Özevren Rulman’ın 7.Şubesi Çerkezköy’de açıldı. Cumartesi günü saat 14.00’da gerçekleştirilen görkemli açılış törenine Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Ali Ay

Çerkezköy 11.03.2012 12:27:00 0
Özevren Rulman’dan görkemli açılış

Özevren Rulman’ın 7.şubesi olan Trakya Şubesi Cumartesi günü saat 14.00’da Yıldırım Beyazıt Mahallesi Barbaros Caddesi No:108’de açıldı.

 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

 

Sunumunu ‘Ateş Böceği Ercan’ olarak tanınan komedyen Ercan Bostancıoğlu’nun yaptığı görkemli açılış törenine Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkan Vekili Vefa Küçük, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Saran, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Yılmaz, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Yöneticileri Yavuz Kayral ve Köksal Özbek, ‘Puskaş Ergun’ lakabı ile Fenerbahçelilerin gönüllerinde taht kuran eski futbolcu Ergun Öztuna, Duayen basın mensuplarından Eyüp Karadayı, spor ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı. 

 

AÇILIŞ KURDELASI KESİLDİ

 

Genel Müdürlüğü’nün Aram Markaroğlu’nun yaptığı Özevren Rulman’ın açılışı öncesi kısa bir konuşma yapan Fenerbahçe Kulübü Eski Başkan Vekili Vefa Küçük “25 sene önce Aram Markaroğlu ile Fenerbahçe kulübünde tanıştık. Kendisinin rulman sektöründe lider olduğunu biliyoruz. Kendisi şube açtığı vakit her zaman yanında olacağız. Fenerbahçeli olarak kendisini seviyoruz. Türkiye’nin kalbi olan Çerkezköy’de şube açması mutluluk verdi. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından Özevren Rulman Genel Müdürü Aram Markaroğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Spor Kulubü Eski Başkan Vekili Vefa Küçük, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Saran açılış kurdelesini hep birlikte kesti. 

 

7.İNCİ ŞUBEMİZİ AÇTIK

 

Açılışın ardından konuşan Genel Müdür Aram Markaroğlu açılışa katılan herkese teşekkür ederek “Bu yıl firmamız 30.yılını kutluyor. 4 bin metrekarelik alanda Tuzla Orhanlı’da şirketimiz bulunuyor. İstanbul Karaköy’de, Ankara’da, Konya’da, Adana’da, İzmir’de Bursa’da şubelerimiz bulunuyor. Karabük’te ise bölge temsilciliğimiz var. Yedinci şubemizi Trakya’nın gelişen ilçesi olan Çerkezköy’de açmaktan dolayı mutluluk duyuyorum” dedi. İnsanların ticaret yaparak sermaye sahibi olduğunu fakat en büyük sermayenin dostluk olduğunu belirten Markaroğlu “Ben bugün dostlarımın yanımda olduğunu gördüğüm için çok mutluyum” dedi. Markaroğlu konuşmasının sonunda “Bundan iki yıl sonra Trakya bölgesinden bir Allah’ın kulu İstanbul’a gidip Rulman almayacak” iddiasında da bulundu. 

 

BAŞARILAR DİLEDİLER

 

Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar da açılışa katılmaktan mutluluk duyduğunu belirtirken, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Saran da Aram Markaroğlu’na başarılar diledi. Özevren Rulman’ın ilçeye gelmesi ile birlikte işletmeler arasında büyük bir rekabet olacağını ifade eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Özevren Rulman’ın Çerkezköy’ün gelişmesine katkı sağlayacağını belirtti.

 

TEBRİK ETTİ

 

Programa sonradan katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de Çerkezköy’de bu denli popüler bir mekanın açılmasından mutluluk duyduğunu belirterek “Bir Trabzonspor taraftarı olarak Fenerbahçeli olan işletme sahibinin ilçemde bir işletme açmasından dolayı mutluyum. Açılan işletme inşallah diğer esnaflara da örnek teşkil olur” dedi. Çerkezköy’ün sanayinin üretimin merkezi olduğunu ifade eden Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan da “180 bin nüfuslu bir ilçeye önemli bir firma kazandıran Genel Müdür Aram Markaroğlu’nu tebrik ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Aram Malkaroğlu açılışa katılan protokol üyelerine plaket takdim etti.

 

İKRAMDA BULUNULDU

 

Açılış pastasının hep birlikte kesilmesinin ardından Genel Müdür Aram Malkaroğlu, Trakya Şubesi’nin çalışanlarını tek tek sahneye davet ederek, “Beraber yürüdük biz bu yollarda” şarkısını çalışanlarla birlikte seslendirdi. Açılışın finalinde ise davetlilere ikramda bulunuldu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

  
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10