Hadise ve Sezgin aşkı Çerkezköy’e bomba gibi düştü

Çerkezköy Belediyespor’un alt yapısından yetişen, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor’da futbol hayatını başarılı bir şekilde sürdüren Çerkezköy’ün gururu Sezgin Coşku

Çerkezköy 12.03.2012 18:55:00 0
Hadise ve Sezgin aşkı Çerkezköy’e bomba gibi düştü

1998-2002 yılları arasında Çerkezköy Belediyespor’da top koşturduktan sonra sırasıyla Çorluspor, Eyüpspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Süper Toto Süper Lig Eskişehirspor’da beş yıldır top koşturan Sezgin Coşkun’un ünlü sanatçı Hadise ile yaşadığı aşk dedikoduları tüm Türkiye’de olduğu gibi Çerkezköy’de gündeme oturdu. Önceki gün bir çok tv kanalının ve gazetelerin magazin sayfalarında şok haber olarak gündeme düşen Hadise - Sezgin aşkı söylentilerinin perde arkasını Eskişehir spor kaptanı Sezgin Coşkun yalanlayarak kendisinin önemli bir sakatlığı sebebi ile İstanbul’da ameliyat olduğu ameliyat sonrası tedavi sürecini daha iyi yürüte bilmek için İstanbul’da kaldığını belirtti.

 

HADİSEDEN RAHATSIZ

 

Geçtiğimiz yıl adı Fransa’nın ünlü kulübü Paris Sen Cermen ile ciddi bir şekilde anılan  esesin  kaptanı Sezgin Coşkun yaklaşık iki aydır aynı otelde kaldığını, araba bile kullanamayacak kadar durumunun ciddi olduğunu, öyle ki aracını dahi şoförünün kullandığını belirtti. Sanatçı Hadise’nin aynı otelde görüntülenmesinin kendisi ile ilişkilendirilmesine bir türlü anlam veremediğini ifade eden Coşkun, bu hadiseden, Hadise kadar kendisinin de rahatsızlık duyduğunu söyledi. 

 

MAGAZİNDEN ÖTE DEĞİL

 

Bu olayın hem eses taraftarları hem de Çerkezköy’deki ailesi ve çevresince hoş karşılanmayacağının bilincinde olduğunu vurgulayan Eskişehirspor’un  kaptanı Sezgin Çoşkun, bu tip haberlerin magazinden öte olmadığını söyledi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10