ALKOLLÜ SÜRÜCÜ MARKETE GİRDİ

Kırklareli’nin Karataş Mahallesi'nde, yönetimindeki otomobilin direksiyon kontrolünü yitiren İ.T., aracıyla markete girdi. Maddi hasara neden olan kazanın ardından kaçan İ.T. ve arkadaşları polis tarafından

Çerkezköy 15.03.2012 15:54:00 0
ALKOLLÜ SÜRÜCÜ MARKETE GİRDİ

Kırklareli’nin Karataş Mahallesi'nde, yönetimindeki otomobilin direksiyon kontrolünü yitiren İ.T., aracıyla markete girdi. Maddi hasara neden olan kazanın ardından kaçan İ.T. ve arkadaşları polis tarafından yakalanırken, sürücünün alkollü olduğu belirlendi. 

 ALKOLLÜ OLDUKLARI BELİRLENDİ

54 yaşındaki İ.T., arkadaşları 51 yaşındaki H.S. ve A.K. ile birlikte gece bir süre alkol aldı. Daha sonra İ.T. yönetimindeki 39 AF 543 plakalı otomobile binen arkadaşlar, kentte dolaşmaya çıktı. Karakaş Mahallesi'ne geldiklerinde, alkollü olan İ.T., aracın direksiyon kontrolünü yitirerek otomobiliyle cadde üzerindeki markete girdi. Kazanın ardından olay yerinden kaçan İ.T., H.S. ve A.K., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Kırklareli Devlet Hastanesi'ne götürülen, İ.T., H.S. ve A.K.’nın alkollü olduğu belirlendi.
ŞOKE ÜZERİNDEN ATAMADI
Marketine bir otomobil girdiğini öğrenince işyerine gelen Uğur Arıkök ise uzun süre şoku üzerinden atamadı. Markette polis ekipleriyle birlikte inceleme yapan Arıkök, marketin halini görünce çok şaşırdım.
ZARAR 30 BİN TL
Polis ekiplerince markette yapılan incelemede otomatik ön kapı, yazar kasalar ve marketin giriş kısmında yaklaşık 30 bin TL’lik hasar meydana geldiği belirlendi. Otomobil, durdurulduğu mahalleden Şehit Hayrettin Yesin Polis Merkezi önüne getirilirken, sürücü İ.T. ve arkadaşları H.S. ile A.K., ifadeleri alınmak üzere Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10