Cephanelikte nöbet tutan askerin sır intiharı

Saray’da gece nöbeti tutan Piyade Er Mazlum Karabulut, tüfeğiyle başına tek el ateş ederek intihar etti.

Çerkezköy 16.03.2012 16:34:00 0
Cephanelikte nöbet tutan askerin sır intiharı

Saray’daki 3'ncü Mekanize Piyade Tugayı’na ait cephanelikte gece nöbeti tutan 21 yaşındaki Piyade Er Mazlum Karabulut, bilinmeyen bir nedenle tüfeğiyle başına tek el ateş ederek intihar etti.

 

BAŞINA ATEŞ ETTİ

 

Saray'daki birliğinde 4 aylık asker olan ve Diyarbakır Bismil nüfusuna kayıtlı piyade er Mazlum Karabulut gece nöbet tuttuğu cephanelikte saat 22.40'da bir onbaşı ile tartıştı. Daha sonra sinirlenerek yanındaki piyade tüfeği ile başına ateş ederek ağır yaralanan Karabulut, askeri ambulansla kaldırıldığı Tekirdağ Devlet Hastanesi’nde yaklaşık bir saatlik müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

 

"OĞLUMLA DÜN TELEFONDA KONUŞTUM"

 

Ölen Piyade Er Mazlum Karabulut'un İstanbul'da yaşayan ailesi acı haberin ardından Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne geldi. Baba Mehmet Karabulut oğlunun intihar ederek öldüğüne inanmak istemediğini ifade ederek, "Askerliği bu kadar seven bir çocuk nasıl bunu yapar. Daha dün telefonla konuştum bana iyi olduğunu merak etmememi söyledi. Hiçbir sorunu yoktu" dedi.

 

ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

 

Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne gelen askeri savcının yaptığı incelemenin ardından Mazlum Karabulut'un cenazesi Çerkezköy Belediyesi’ne ait bir araçla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Karabulut'un cenazesinin Diyarbakır Bismil İlçesi'nde toprağa verilecek. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10