Durakta unutulan çanta panik yarattı

Çorlu’da bir minibüs durağında unutulan çanta panik yarattı. Olay yerine polis ekiplerinin gelmesinin ardından çantasını unuttuğunu fark eden Aslı D. de olay yerine gelerek çantanın kendisine ait olduğun

Çorlu 22.03.2012 21:29:00 0
Durakta unutulan çanta panik yarattı

Çorlu’da Omurtak Caddesi Atatürk Meydanı’nda bir minibüs durağında çanta gören vatandaşlar telaş için Çorlu polisine haber verdi.

 

POLİS GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

 

İhbar üzerine olay yerine gelen Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yolda trafik akışını kapatarak durak çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. Güvenlik şeridiyle kapatılan yoldan araçların yanı sıra yayaların da geçmesine izin vermeyen polis, durağın arka kısmında kalan çay bahçesindeki müşterileri ve kalabalık halkı da uzaklaştırdı. 

 

ÇANTASINI UNUTTUĞUNU FARK EDİNCE GERİ DÖNDÜ

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen yetkililer, bomba imha uzmanını beklemeye başlarken, çantasını durakta unuttuğunu belirten Aslı D., polislerin yanına gelerek çantanın kendisine ait olduğunu söyledi. Yanındaki sivil polislerle durağa giden kadın çantasını alarak ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

 

TRAFİK NORMALE DÖNDÜ 

 

Güvenlik şeridinin çözülmesinin ardından trafik akışını yeniden normale döndü. Çantadan kadın çamaşırlarının çıktığı öğrenildi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10