Topper Topaz Teknesi denize indirildi

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Tekirdağ Yelken Kulübü’ne hibe edilen Topper Topaz Teknesi, Yelken Kulübü’nde düzenlenen törenle denize indirildi.

Tekirdağ 26.03.2012 19:39:00 0
Topper Topaz Teknesi denize indirildi

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Tekirdağ Yelken Kulübü’ne hibe edilen Topper Topaz Teknesi, Yelken Kulübü’nde düzenlenen törenle denize indirildi. Tekirdağ  Milletvekilleri Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Yelken Federasyonu Başkanı Nazlı İmre, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve sporcu ailelerinin de katıldığı törende atılan imzalarla Yelken Federasyonu Başkanı Nazlı İmre Tekneyi Kulüp Başkanı Eren Cicioğlu'na teslim etti.

 

BU TEKNEYİ FAZLASIYLA HAK ETTİ

 

Törende konuşan Yelken Federasyonu Başkanı İmre, Terkirdağ Yelken Kulübünün özellikle son 6 yılında büyük aşamalar kaydettiğini ve başarılara imza attığını belirterek “Tekirdağ Yelken Kulübü bu tekneyi fazlasıyla hak etti' dedi.

 

ARITMA TESİSİ PROJESİNDE SONA GELİNDİ

 

Tekirdağ'da denizden yeterince yararlanılamadığını söyleyen Tekirdağ Milletvekili T.Ziyeaddin Akbulut da “Herkesin spor yapması lazım. Spor yapan ülkeler geleceğine daha güvenle bakıyor” dedi. Sahil boyundaki denize rahat girebilmek için arıtma tesisi projesinde son noktaya gelindiğini ve çok kısa zamanda arıtma tesisi inşaatının başlayacağını dile getiren Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç da “Yelkencilerimiz de bundan sonra daha temiz denizde spor yapabilecekler. Belediye olarak tüm spor kulüplerimize destek veriyoruz. Yelken kulübümüzü de başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Spora emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından tekne, sporcular tarafından denize indirilerek start aldı.


0282 726 91 91
0282 747 65 10