PERYÖN eğitimleri devam ediyor

Türkiye Personel Yönetimi Derneği Trakya Şubesi tarafından haftasonu eğitimlerine devam ediyor.

Çerkezköy 26.03.2012 20:14:00 0
PERYÖN eğitimleri devam ediyor

Türkiye Personel Yönetimi Derneği Trakya Şubesi tarafından haftasonu eğitimlerine devam ediyor.

 

PERFORMANS DEĞERLENDİRME EĞİTİMİ

 

Cumartesi günü Filli Boya İnsan Kaynakları Müdürü Selami Tosun’un gün boyu verdiği “İnsan Kaynakları Süreçlerinde Performans Değerlendirme” eğitimi ilgi gördü. Bilgi, beceri ve deneyimlerini paylaşan Tosun, örnek çalışmalar da sundu.

 

BORDRO HAZIRLAMA TEKNİKLERİNİ ANLATTI

 

PERYÖN Trakya Şubesi tarafından Pazar günü de “Bordro Hazırlama Teknikleri” konulu eğitim düzenlendi. Eğitimde, Trakya Döküm İnsan Kaynakları Direktörü Binnur Dönmez, bordro hazırlama, kıdem – ihbar tazminatları, fazla mesailer, İş Kanunu ve Yargıtay Kararları ile ilgili bilgiler verdi. Eğitimden büyük zevk aldığını söyleyen Dönmez, PERYÖN işbirliğinde eğitimlerin devam edeceğini belirtti.

 

ÜYE SAYISI GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR

 

Eğitimlere katılan PERYÖN Trakya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin de, eğitimlerin tüm sektöre ve bu sektörde çalışanlara çok yararlı olduğunu, teknoloji çağında olmamıza rağmen ispat gerektiği durumlarda bu gibi eğitimlerde alınan bilgilerin önemli olduğunu dile getirdi. PERYÖN üye sayısının gün geçtikçe daha çok arttığını belirten Çetin, eğitimlerin ve etkinliklerin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

 

Haber / Sevim BOZKURT
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10