Bayramoğlu Pastanesi festivalden madalyayla döndü

Tüm Aşçılar Federasyonu (TAF) ile 'World Association of Cheefs Societies (WACS) - Dünya Şefler Birliği' desteğiyle düzenlenen '10. Uluslararası Gastronomi Festivali'nde Bayramoğlu Pastanesi şeker hamuru kategorisinde ik

Çerkezköy 27.03.2012 16:23:00 0
Bayramoğlu Pastanesi festivalden madalyayla döndü
İstanbul’da düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’nde katılan Bayramoğlu Pastanesi Çerkezköy’e madalya ile döndü.
DEVE ŞEKERLEMESİ İLE FESTİVALE KATILDI
14-18 Mart tarihlerinde Tüm Fuarcılık Yapım Anonim Şirketi (TÜYAP) tarafından düzenlenen ve dünyanın birçok ülkesinden gelen aşçıların 4 gün boyunca yemeklerini ve pastalarını yarıştırdığı yarışmada Bayramoğlu Pastanesi, şeker hamuru kategorisinde büyük başarı elde etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Bayramoğlu Pastanesi sahibi Murat Sağlam “Üç yıldır katıldığımız festivalde bu yıl şeker hamuru kategorisinde deve pastası ile büyük başarı elde ettik. Şekerlemenin yapımı 2 kişilik ekiple 20 gün sürdü. Türk şekerlemesini dünyanın diğer kültürleri ile buluşturarak, dünyanın önde gelen aşçıları arasında yakınlaşmayı ve karşılıklı bilgi alışverişi sağlayan bu yarışmada güzel sonuçlar almak bizi mutlu etti. Önümüzdeki yıllarda da başarımızı artırarak devam etmek istiyoruz” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10