Gazilerden Ordu’ya hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan yönetimi ile birlikte 10. Olağan Genel Kurul’da yeniden başkanlığa seçilen Mustafa Ordu’ya hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy 30.03.2012 18:26:00 0
Gazilerden Ordu’ya hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu’yu ziyaret etti.

 

MUSTAFA ORDU’YU ZİYARET ETTİLER

 

İlçe Başkanı Mustafa Ordu ve İlçe Teşkilatı Sekreteri Mümin Kolar tarafından karşılanan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Yarlıgan ve üyeler, dernek çalışmalarıyla ilgili Mustafa Ordu’ya bilgi verdi. Yarlıgan ve yönetimi, 10.Olağan genel kurulda tekrar başkanlığa seçilen Mustafa Ordu’ya ve yeni yönetimini tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

 

“SORUNLARI HEP BİRLİKTE AŞARLAR”

 

Ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu da, gazilerin her zaman yanında olduklarını kaydederek, gazilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türkiye’de gazilerin her zaman sıkıntılar ile iç içe kaldıklarını ifade eden Ordu “Türkiye’de torpil ile gazi olanlar bile var. Bizim gazilerimiz Türkiye için savaşlarda gazi olmuşlardır. Gazilerimiz bir sene önce bir çatı altında toplanarak şube kurdular. Kendilerine yer tahsis eden Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Gazilerimiz kendi içlerinde ve bünyelerinde el ele vererek kendi sorunlarını ve ihtiyaçlarını hep birlikte aşarlar” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 
  

0282 726 91 91
0282 747 65 10