Yangın maddi hasara yol açtı

Şarköy'de bir evde çıkan yangın maddi hasara yol açtı. Şarköy Cumhuriyet Mahallesi'ndeki belediye spor tesislerinin yanındaki evin ikinci katında barınan evsiz Nebahat Çakır'ın odasındaki mumun devrilmesiyl

Çerkezköy 2.04.2012 09:05:00 0
Yangın maddi hasara yol açtı
 

Şarköy'de bir evde çıkan yangın maddi hasara yol açtı. Şarköy Cumhuriyet Mahallesi'ndeki belediye spor tesislerinin yanındaki evin ikinci katında barınan evsiz Nebahat Çakır'ın odasındaki mumun devrilmesiyle yangın çıktı.

 

KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ

 

Yangın olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Şarköy itfaiye amiri Ferdi Türker, yangından komşuların ihbarıyla haberdar olduklarını ve kısa sürede olay yerine iki araçla ulaştıklarını söyledi. Evde çocukların da bulunduğunu belirten Türker, “İlk işimiz çocukları dışarı çıkarmak oldu. Yaptığımız incelemede, 6 kişilik Çakır ailesinin evleri olmadığı için geçici olarak barındığı eski Tekel binasının ikinci katında meydana gelen yangının aydınlatma için kullanılan mumun devrilmesiyle meydana geldiği anlaşıldı. Yangın ve dumandan etkilenen aile fertlerini dışarıya alarak can kaybına engel olduk. Evde bulunan tüm eşyalar yangından dolayı zarar gördü ve kullanılamaz hale geldi. Araştırma ve incelemelere devam ediyoruz” dedi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10