İki kardeş, kavga ettikleri kişi tarafından silahla vuruldu

Çorlu’da iki kardeş kavga ettikleri kişi tarafından silahla vurularak yaralandı.

Çorlu 2.04.2012 19:49:00 0
İki kardeş, kavga ettikleri kişi tarafından silahla vuruldu
Çorlu’da iki kardeş kavga ettikleri kişi tarafından silahla vurularak yaralandı.
TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ
Şeyh Sinan Mahallesi Kocaağa Sokak'ta bulunan Çorluspor Serverler Derneği'nin lokalinde bir süre alkol alan iki grup aralarında tartışmaya başladı. Başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada, Şerafettin Eş ve kardeşi Adem Eş, kavga ettikleri Mehmet K.'nin belinden çıkartarak ateş ettiği ruhsatsız tabancadan çıkan kurşunlarla yaralandı.
KISA SÜREDE YAKALANDI
Olay yerine çağırılan ambulanslar tarafından Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan iki kardeşin bacaklarından vurulduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Yaşanan olayın ardından kayıplara karışan Mehmet K. ise polisin başlattığı geniş çaplı operasyonlar kapsamında yakalanarak gözaltına alındı. Mehmet K.'nin emniyet müdürlüğü asayiş büro amirliğine götürüldü. Olayda Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri sokak üzerinde güvenlik şeridi çekerek bir süre trafik akışına ve vatandaşların geçişine izin vermedi. Olay Yeri İnceleme ekipleri de lokalde ve sokak üzerinde inceleme yaptı.
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamasının ardından Çorlu Adliyesi'ne çıkartılan Mehmet K. buradaki adli mercilerce tutuklanarak Çorlu Cezaevine gönderildi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10