Soğucaklılar, Çerkezköy’de bir araya geldi

İstanbul’dan Çerkezköy’e taşınan Vize Soğucak Köyü Dayanışma Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği’nin, Namık Kemal Bulvarı’ndaki yeni yerinde düzenlenen toplantıda üyeler

Çerkezköy 2.04.2012 20:00:00 0
Soğucaklılar, Çerkezköy’de bir araya geldi

İstanbul’dan Çerkezköy’e taşınan Vize Soğucak Köyü Dayanışma Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği’nin, Namık Kemal Bulvarı’ndaki yeni yerinde düzenlenen toplantıda üyeler ile yönetim bir araya geldi.

 

TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİLER

 

Önceki gün öğlen saatlerinde üyelere yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısında Başkan Ertekin Memiş ve yönetim kurulu üyeleri Engin Aslan, Eşref Kahraman, Aykut Çakan, Savaş Eşsiz, Hüseyin Erel ve Mesut Duman’dan oluşan yeni yönetim de tanıtıldı. Katılımın yoğun olduğu toplantıda konuşan dernek başkanı Ertekin Memiş, şuanda 408 olan üye sayısını yıl sonuna kadar 3 binin üzerine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Mayıs ayının ilk haftasında Çerkezköy’de tüm Soğucaklıların katılımıyla bir yemek düzenleyeceklerini ifade eden Memiş, tüm üyeleri ve hemşerilerini yemeğe davet etti. 

 

GENÇLER İÇİN BİLGİSAYAR ODASI OLUŞTURULACAK

 

3 Haziran’da da Soğucak Köyü’nde geleneksel hale gelen Köy Pikniği yapılacağını ifade eden Dernek Başkanı Ertekin Memiş, Soğucak Köyü’nde başlatılan su deposu çalışmalarının dernek tarafından destekleneceğini ve en kısa zamanda tamamlanması için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi. Memiş Soğucak Köyü’nde dernek için ayrılmış olan yeri de köyün gençleri için bilgisayar odası olarak hazırlayacaklarını belirtti.

 

KAPAKLI’DA DA LOKAL AÇILABİLİR

 

Köyde derneğe ait cevizliğin bakımının ve ilaçlama işlemlerinin devam ettiğini ifade eden Vize Soğucak Köyü Dayanışma Yardımlaşma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Ertekin Memiş, üyelerden gelecek talep doğrultusunda Kapaklı’da da lokal açılabileceğini belirtti.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10