“Acemilik dönemimizi bitirip kalfalığa yükseldik”

Olağan genel Kurul’da güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Çerkezköy Genç İş Adamları Derneği Başkanı Emre Asbaş, yeni yönetimi ile nezaket ziyaretlerine başladı.

Çerkezköy 2.04.2012 20:07:00 0
“Acemilik dönemimizi bitirip kalfalığa yükseldik”
Olağan genel Kurul’da güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçilen Çerkezköy Genç İş Adamları Derneği Başkanı Emre Asbaş, yeni yönetimi ile nezaket ziyaretlerine başladı.
KAYMAKAM BAYHAN’I ZİYARET ETTİLER
Görev dağılımının ardından kurum ve kuruluşları ziyarete başlayan Dernek Başkanı Emre Asbaş, Başkan Yardımcıları Fatih Bozkurt, Tamer Aşık, Genel Sekreter Mutlu Özgün, Mali Üye Hüseyin Çetintaş ve Dernek Danışmanı Emrihan Aydın ile birlikte dün ilk olarak Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ı ziyaret etti. Saat 11.00’da Kaymakam Bayhan’ı ziyaret eden Emre Asbaş ve yeni yönetim derneğin faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdiler. Yeni yönetimi kutlayan ve çalışmalarında başarılar dileyen Kaymakam Bayhan, sorunlar ve şikâyetleri yakından takip edeceğini ve çözümü noktasında yardımcı olacağını söyledi.
BAŞARILAR DİLEDİ
Emre Asbaş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri saat 14.00’da da Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Emre Asbaş, 2000 yılından itibaren dernek faaliyetlerinin yürütüldüğünü ifade ederek “Üçüncü dönem başkanı olarak başarılı bir şekilde görevimizi yerine getirmek için çalışacağım” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Emniyet Müdürü Kadir Yırtar da “Allah sizi mahcup etmesin” diyerek yeni yönetime başarılar diledi. 
ERTEM’İ DE ZİYARET ETTİLER
ÇEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Asbaş ve yönetim kurulu üyeleri son olarak da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret etti. Çerkezköy’ün sorunlarına ortak çözüm bulmada yapılabilecek daha etkin çalışmalar konusunda Belediye Başkanı Ali Ertem ile karşılıklı görüşmeler yapan ÇEGİAD üyeleri, Çerkezköy ile ilgili her türlü sorunun çözümünde destek vereceklerini belirterek “Acemilik dönemimizi bitirdik ve kalfalığa yükseldik. Bu işi gönülden ve menfaat beklemeden yerine getiriyoruz” dedi.
AKTİF OLARAK HAREKET EDİN 
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de Çerkezköy Genç İş Adamları Derneği Başkanı Emre Asbaş ve Yönetim Kurulu üyelerinin yeni görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek “Yönetim kurulu olarak uyumlu bir ekip oluşturmuşsunuz. Çerkezköy’de diğer dernekler gibi aktif olarak hareket edin. Çerkezköy hızla gelişiyor ve bölgenin de sizin gibi derneklere ihtiyacı vardır. Çerkezköy Belediyesi olarak sizlere her türlü desteği veririz” dedi.

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10