Geliri öğrenciler yararına kullanılacak

Kızılpınar Belediyesi Hazırpınar Öğrenci Yurdu tarafından kermes açıldı. Açılışta konuşan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Palmiye İnşaat’tan yapılmakta olan Kız ?

Çerkezköy 3.04.2012 20:09:00 0
Geliri öğrenciler yararına kullanılacak

Kızılpınar Belediyesi Hazırpınar Öğrenci Yurdu’nun geleneksel olarak düzenlediği Kermes, önceki gün saat 12.00’da yoğun bir katılımla açıldı.  

 

“BAYANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ”

 

Hazırpınar Öğrenci Yurdu’nun geleneksel olarak düzenlediği kermesin açılış konuşmasını yapan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, kermeste öğrenci yurdu yararına el emeği göz nuru ürünlerin satılacağını belirterek “Burada bulunduğumuz ve açılışını yapacağımız bir hafta süreli açık olacak şekilde tertiplenen ve yine burada el emeği göz nuru ürünlerini sergileyip satmakta olan kardeşlerime teşekkürlerimi sunar hayırlı olmasını dilerim” dedi. Kermeste hanımların büyük emeği olduğunu da belirten Korkmaz, “Bayanlarımızla gurur duyuyoruz. Bu tür organizasyonlarda sizlerin emeği çok büyük” diye konuştu.

 

DESTEK İÇİN SÖZ ALDI

 

Türkiye’nin her zamankinden çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçtiğini ifade eden Korkmaz “Biz Kızılpınar olarak herkese her kesime kucak açıyoruz. Belediye olarak yapmamız gereken yardımları yerine getiriyoruz. Birlik ve beraberlik adına herkese kucak açmaya ve yardım etmeye devam edeceğiz. Yeter ki ezanlar susmasın. Yeter ki bu şanlı bayrak dalgalanmaya devam etsin. Yeter ki anamızın bacımızın başörtüsüne eller uzanmasın” dedi. Palmiye İnşaat’tan yapılmakta olan Kız Öğrenci Yurdu için destek sözü alan Korkmaz, düzenlenen kermesin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

 

ELDE EDİLEN GELİR ÖĞRENCİLER İÇİN KULLANILACAK

 

Kızılpınar Belediyesi Hazırpınar Öğrenci Yurdu Müdürü İbrahim Akgül de söz konusu kermesin 6 yıldır düzenli olarak organize edildiğini ifade etti. Yurdun 70 öğrenci kapasiteli olduğunu kaydeden Müdür Akgül, yurtta 66 öğrencinin bulunduğunu belirterek, kermesten elde edilecek tüm gelirin öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacağını söyledi. Duaların okunmasının ardından derneğin açılışı yapıldı. Açılış sonrası davetliler kermesi gezdi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10