“Çerkezköy huzur ve güven açısından iyi bir konumda”

AK Parti’li gençler Polis Haftası dolayısıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı ziyaret etti. Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ın nezdinde tüm polis teşkilatının &#

Çerkezköy 5.04.2012 20:07:00 0
“Çerkezköy huzur ve güven açısından iyi bir konumda”

AK Partili gençler, polis haftası dolayısıyla Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. KADİR YIRTAR’I ZİYARET ETTİLER

 

Dün saat 10.00’da İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Çerkezköy Koordinatörü Ümit Kök, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yaraşır, Kızılpınar Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yıldız, Veliköy Gençlik Kolları Başkanı Meran Çağlar ve ilçe gençlik kolları üyeleri ile birlikte Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı makamında ziyaret etti.

 

“BİZİM DE EKSİKLİKLERİMİZ OLUYOR”

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar “10 Nisan Polis Haftası etkinliklerimize kamu kurum kuruluşlarını ziyaret ederek başladık. 10 Nisan günü belediye meydanında çelenk sunumu ile birlikte kokteyl programımız var” dedi. Çerkezköy’de 191 polisin bulunduğunu ifade eden Yırtar “Çerkezköy’ün huzuru ve güvenliği için çalışıyoruz. Çerkezköy gibi bir ilçede norm kadroda 375 polisin olması gerekiyor. Bizim de eksikliklerimiz oluyor. Ama iyi çalıştığımızı düşünüyorum” dedi.

 

“POLİS TEŞKİLATI KİMSEDEN PARA TALEBİNDE BULUNMAZ”

 

Çerkezköy’de son dönemlerde dolandırıcılık olaylarının çoğaldığını ifade eden Yırtar “Çerkezköy’de vatandaşları arayıp kendilerini emniyet yetkilisi, polis, baş komiser ve savcı olarak tanıtarak ve hatlarının pkk adına veya Ergenekon terör örgütü adına kullanılıp hesaplarının bloke edildiğini söyleyerek vatandaşların canlarını yakıyorlar. Gazetelerde ve anonslarla belirtilmesine rağmen bu dolandırıcılık olayına düşen vatandaşlarımız oluyor. İlçe Gençlik kolları olarak kahve toplantılarınızda ve her muhabbetinizde bu konuyu herkese açarsanız seviniriz. Polis teşkilatı kimseden para talebinde bulunmaz” dedi.

 

“ŞİMDİ RAHAT GEZEBİLİYORUZ”

 

Emniyet Müdürü Kadir Yırtar başta olmak üzere tüm emniyet teşkilatının 10 Nisan Polis Haftası'nı kutlayan Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Murat Yaraşır da Çerkezköy’ün huzur ve güven açısından oldukça iyi bir konumda olduğunu belirterek “Bunda siz emniyet teşkilatının başarılı çalışmaları var. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünün son zamanlarda yaptığı önemli çalışmaları takip ediyoruz. 10 yıl önce Çerkezköy’de sokakta vatandaşlarımız rahat gezemiyordu. Şimdi ise hangi sokağa, hangi caddeye girsek polis aracı ile karşılaşıyoruz” dedi. Yaraşır, emniyet teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi. 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10