Şehit polisler için mevlit okutuldu

Polis Teşkilatı’nın 137’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, şehit polisler için akşam namazına müteakip Merkez Osmanlı C

Çerkezköy 6.04.2012 21:01:00 0
Şehit polisler için mevlit okutuldu
Türk Polis Teşkilatı’nın 167. kuruluş yıldönümünün kutlandığı Polis Haftası kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Merkez Osmanlı Camii’nde akşam namazına müteakip Mevlidi Şerif okutuldu.
MEVLİT OKUTULDU
Merkez Osmanlı Camii İmam Hatibi Selahattin Albayrak, Merkez Osmanlı Camii Müezzini İdris Akkaya, Yeşil Camii İmamı Habib Önal, Gazi Osman Paşa Camii İmamı Sefer Kaya, Erkaynak Camii İmamı İlhan İlke ve emekli müezzin Hanifi Atmaca tarafından Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okundu. Cemaate mevlit şekeri ikramının yapıldığı mevlidin ardından Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin öncülüğünde dualar edildi.
HER YIL YAD EDİYORUZ
Her sene Polis Teşkilatı kuruluş yıl dönümünün Merkez Osmanlı Camii’nde Mevlit okutulup Kur’an-ı Kerim tilavet edilerek yad edildiğini belirten Merkez Osmanlı Camii İmam Hatibi Selahattin Albayrak, “Memleketimizin güvenliğinin, birlik ve beraberliğinin sağlanması yönünde gece-gündüz, kar-kış demeden nöbet bekleyen polis kardeşlerimiz için yapılan bu faaliyetler halkımız tarafından da hoş karşılanmaktadır. Bu gibi etkinliklerin devam etmesi biz din görevlilerini ve cemaatimizi çok mutlu edecektir. Allah polis teşkilatımızdan ahirete intikal eden şehitlerimize rahmet eylesin. Yakınlarına da sağlık ve sabır ihsan eylesin” dedi. 
POLİSLER İÇİN DUA ETTİLER

Türk Polis Teşkilatı’nın 167. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla Merkez Osmanlı Camii’nde düzenlenen mevlide Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Emniyet Amiri Sedat Kayrak, Komiser Halis Sarıyıldız, Komiser Yardımcısı Faruk Pala, Komiser Yardımcısı Aykut Civan, Trafik Tescil Denetleme ve Büro Amiri Necmi Arpacı, AK Parti Tekirdağ İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca, Polis Evi Müdürü Engin Usta, Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin, Merkez Osmanlı Camii İmam Hatibi Selahattin Albayrak, Merkez Osmanlı Camii Müezzini İdris Akkaya, Yeşil Camii İmamı Habib Önal, Gazi Osman Paşa Camii İmamı Sefer Kaya, Erkaynak Camii İmamı İlhan İlke, emekli müezzin Hanifi Atmaca, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Şükrü Dumanlar ile polis memurları ve cemaat katıldı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ    

 
 
  

0282 726 91 91
0282 747 65 10