Polisler öğrencilere oyuncak dağıttı

Türk Polis Teşkilatının 167.Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla yapılan etkinlikler kapsamında Malkara İlçe Emniyet Teşkilatı, ilçedeki ana sınıfı öğrencilerine hediye paketleri dağıttÄ

Çerkezköy 6.04.2012 21:04:00 0
Polisler öğrencilere oyuncak dağıttı
Türk Polis Teşkilatının 167.Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla yapılan etkinlikler kapsamında Malkara İlçe Emniyet Teşkilatı, ilçedeki ana sınıfı öğrencilerine hediye paketleri dağıttı.
 
ANASINIFLARINI ZİYARET ETTİLER
 
İlçedeki anasınıfı öğrencilerini ziyaret ederek onlara hediyeler verdiklerini söyleyen İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan, “Geleceğin polisleri, amirleri ve müdürlerini şimdiden ziyaret etmek, onlara polislik mesleğini tanıtmak istedik. Bunun yanı sıra da kendilerine Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün hazırladığı hediyelerimizi verdik" dedi.
 
 
Malkara İlçe Emniyet Müdürü Behçet Alkan, Emniyet Amiri Cüneyt Aydın, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memurları Muzaffer Çalık, Aysel Öztürk ve Mehmet Özdoğan ile birlikte ilk önce Hacıilbey İlköğretim Okulu Ana sınıfını ziyaret eden heyet burada Nuket İğdeli ve Bahar Uymaz'ın öğretmenliğini yaptığı iki ana sınıfını gezdi. Minik öğrencilere hediyeler vererek polislik mesleğini tanıtan Emniyet Müdürü Behçet Alkan'a öğrenciler de kendi yaptıkları resimleri hediye etti.
 
GÖZÜMÜZ ARKADA KALMAYACAK
 
Okul Müdürü Sedat Parapan ile birlikte okulu gezen heyet, daha sonra TOGEM tarafından Zeynep, Ali Öztürk çiftine yaptırılan Okul Öncesi Eğitim Birimini ziyaret etti. Sınıf öğretmenleri Şükriye Öztürk ve Reyhan Bilgi ile birlikte şarkılar söyleyen öğrencilere eşlik eden Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli burada da öğrencilere hediyelerini dağıttı. Daha sonra 75. Yıl İlköğretim Okulu’na geçen heyet, ana sınıfında öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Tüm öğrencilerin Polis olacağını öğrenince sevinen Emniyet Müdürü Behçet Alkan, "Gözümüz arkada kalmayacak" dedi.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10