"Ulaşım Master Planı" çalışması sürüyor

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, 'Ulaşım Master Planı' ile ilgili başlattıkları çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Çerkezköy 8.04.2012 19:08:00 0
"Ulaşım Master Planı" çalışması sürüyor
Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, önceki gün basın toplantısı düzenledi. Ulaşım Master Planı ile ilgili uzun zamandır çalışmalarının olduğunu belirten Dalgıç, oldukça büyük ve kapsamlı bir plan olduğunu kaydetti.
KAPSAMLI BİR PLAN
Planda, şehrin tüm ulaştırmasının ele alındığını belirten Dalgıç, "Bu çalışma, havaalanları, demir yolları, limanlar ve diğer tüm taşıma araçlarını içeren bir çalışma oluyor. Sadece bir yolun düzenlenmesi, sadece bir otobüs durağının yerinin belirlenmesi olarak algılanmamalı" dedi. Dalgıç, plan çerçevesinde toplanan istatistiki verilerin bir sonuca ulaştırılarak, şehir için en kullanışlı ve en hızlı sirkülasyon planının ortaya çıkartılmasını hedeflediklerini kaydetti.
2025 YILINA KADAR İHTİYAÇ VE TALEPLER TESPİT EDİLECEK

Boğaziçi Proje Mühendislik şirketi tarafından hazırlanan ve 18 ay sürecek çalışmasıyla Tekirdağ'ın 2025 yılına kadar oluşabilecek ulaşım ihtiyaçları ve taleplerinin tespit edilmesi öngörülüyor.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10