Avrupa İşletmeler Ağı’ndan Dış Ticaret eğitimi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Avrupa İşletmeler Ağı Çerkezköy İrtibat Bürosu tarafından 19 Nisan’da ‘Dış Ticarette Teslim/Ödeme Şekilleri ve Bankacıl?

Çerkezköy 10.04.2012 13:50:00 0
Avrupa İşletmeler Ağı’ndan Dış Ticaret eğitimi

Avrupa İşletmeler Ağı Çerkezköy İrtibat Bürosu tarafından 19 Nisan tarihinde ‘Dış Ticarette Teslim/Ödeme Şekilleri ve Bankacılık İşlemleri’ konulu bir seminer düzenlenecek.

 

KATILIM ÜCRETSİZ

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Avrupa İşletmeler Ağı Çerkezköy İrtibat Bürosu tarafından 19 Nisan tarihinde 09.30-17.00 saatleri arasında ‘Dış Ticarette Teslim/Ödeme Şekilleri ve Bankacılık İşlemleri’ konulu bir eğitim etkinliği düzenlenecek.

 

EĞİTİM KONULARI

 

Eğitim seminerinin içeriği hakkında bilgi veren Avrupa İşletmeler Ağı Çerkezköy İrtibat Bürosu Uzmanı Seda Özdemir, katılımın ücretsiz olduğu seminerin Okan Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ayşenur Topçuoğlu tarafından verileceğini belirtti. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda 19 Nisan’da 09.30-17.00 saatleri arasında düzenlenecek olan seminerde katılımcılar, “Dış Ticarette Teslim Şekilleri, Dış Ticaretin Fiyatlandırılması, Dış Ticarette Ödeme Şekilleri ve Bankacılık İşlemleri, Dış Ticarette Ödeme Şekilleri ve Risk, Akreditif Analizi ve Kabul Kredili-Karşılıklı Ticaret” konuları hakkında bilgilendirilecek.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10