“Emniyet teşkilatı, 24 saat görev başında”

Türk Polis Teşkilatı’nın 167’nci Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Tekirdağ’da bir dizi etkinlik düzenlendi. Valilik binası önünde başlayan törenler hava muhalefeti nedeniyle belediye kÃ

Tekirdağ 11.04.2012 18:44:00 0
“Emniyet teşkilatı, 24 saat görev başında”

Türk Polis Teşkilatı’nın 167’nci Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Tekirdağ’da bir dizi etkinlik düzenlendi. Valilik binası önünde başlayan törenler hava muhalefeti nedeniyle belediye kültür merkezinde devam etti.

 

TÖREN DÜZENLENDİ

 

Valilik bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı önünde düzenlenen 10 Nisan Polis Günü törenine Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr.Adem Dalgıç, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Fevzi Büyüktümtürk, daire müdürleri, polisler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenler, yoğun yağmur yağışı nedeniyle Emniyet Müdürü Ali Yılmaz'ın Atatürk Anıtına çelenk sunmasının ardında Belediye Kültür Merkezi'nde devam etti.

 

ÖĞRENCİLERE VE POLİSLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

 

Belediye Kültür Merkezi’ndeki programda 'Benim Polisim' yarışmasında resim, kompozisyon ve şiir dalında dereceye giren öğrencilere ve 'Polis Gözüyle Tekirdağ' fotoğraf yarışmasında dereceye giren polis memurlarına ödülleri verildi.

 

24 SAAT GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ

 

Emniyet teşkilatının, halkın huzur ve güvenini sağlamak için çalıştığını belirten Emniyet Müdürü Yılmaz, “Çağı yakalamış, halkla bütünleşmiş, gelişen teknolojiden ve yeniliklerden faydalanan emniyet teşkilatımız ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak için 24 saat görevinin başındadır. Türk polis teşkilatı son yıllardaki başarılı çalışmaları ile halkımızın takdirini kazanmıştır. Bizler vatan ve millet sevdası ile görev yapıyoruz. Her türlü zorluklara rağmen çetelere, mafyaya, hukuk dışı örgütlenmelere azimli ve kararlı bir mücadele veriyoruz” dedi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10